Közel voltunk a listavezető legyőzéséhez

A Megyei I osztály 18. fordulójáénak rangadóját játszottuk a listavezető Gellénháza csapata ellen.  

Tarr Andráshida SC- Olajmunkás SE Gellénháza 2-2 (1-1)
Andráshida, 150 néző, Jv: Iványi Gábor

Tarr Andráshida SC: Orbán- Szabó, Kalamár, Balla, Hegedüs- Horváth E. (Czotter), Molnár (Pungor), Csongár (Lutter), Temlén, -Tóth (Németh), Színay. Edző: Dobos Sándor

Gellénháza: Osbáth- Horváth B., Bognár, Lukács, Szabó, Tóth, Nagy, Horváth M., Czibor, Odonics, Mavolo. edző: Bencze Péter.

Gólszerzők: Csongár, Színay ill: Mavolo, Horváth B.

Kiállítva: Balla (86.).

Sokan voltak kíváncsiak az osztály rangadójára, amely remek iramot hozott. A találkozó elején támadólag léptünk fel. A 11. percben Színay került Tóth passzából gólhelyzetbe, amit Osbáth szabálytalanul akadályozott meg a tizenhatoson belül. A jogos büntetőt Csongár értékesítette. Megélénkült a találkozó és meddő mezőnyfölényben játszottak a vendégek. A 39. percben Odonics passzából Mavolo egyenlített. A 45. percben újra előnybe kerülhettünk volna. Csongár remek helyzetben, a 16-on belül, a kapussal szemben hagyta ki a mérkőzés legnagyobb gólszerzési lehetőségét. 

A fordulás után is mi irányítottunk, de a vendég kontráktól is tartani kellett. Egy szabadrúgással veszélyeztették kapunkat még a félidő elején a vendégek, nagyobb részben mi támadtunk és voltak lehetőségeink is a gólszerzésre. A 82. percben egy remek kiugratás után Színay juttatta előnyhöz csapatunkat, balról befelé cselezve, kilőve a hosszú sarkot. Nem tartott sokáig az örömünk, mert a 86. percben Odonics pörgetett kapura, a kapusról kipattanót Horváth passzolta a kapunkba 

Dobos Sándor:- Jól kontrolláltuk a játékot, megvoltak a helyzeteink is. Kevés lehetőséget engedtünk a vendégeknek, a fiúk nagyon odatették magukat és fegyelmezetten játszottak. A hajrában volt két olyan játékvezetői ítélet, ami befolyásolta a mérkőzés alakulását. A büntető, az utolsó percben is büntető. 

2020. március 9. Tarr Andráshida SC


 

megosztás