Közel voltunk a pontszerzéshez a listavezető ellen

A Regionális U-17-es bajnokság 27. fordulójában az éllovas Sopron csapatát fogadták fiataljaink. 

Andráshida SC-SC Sopron 1:2 (0-1)
Andráshida, Jv: Tóth András

ASC: Molnár M. -Bagonyai B. (Kovács M.), Ábrahám M. (Pálinkás), Görcsi Cs., Szabó L.-Fábián B. (Gellén K.), Czotter, Dömötör P. (Peresztegi),-Fekete F., Fentős I.(Kistüttösi), Nagy-Palócz D. edző: Balla Ádám

Gólszerzők: Fábián. ill: Honfi, Papp

A mérkőzés 35. percében egy szép soproni támadás után Honfi fejelt nagy gólt kapunkba. A Soproniak mezőnyben fölénk nőttek, nagy helyzet a gólon kívül nem volt az első félidőben. A 61.percben Papp egy szöglet utáni kavarodásban megszerezte a második vendég gólt. A fiúk rendíthetetlenül mentek előre és ennek eredményeként a 70. percben Fábián büntetőjével szépítettek. A 80. percben egyenlíthettünk volna, hiszen újabb büntetőt harcoltunk ki, de sajnos ez kimaradt, így az eredmény már nem változott.

Balla Ádám: -Büszke vagyok a csapatra, mert egy olyan ellenfél ellen szereztünk majdnem pontot, akik toronymagasan vezetik a bajnokságot, igaz voltak nekik is hiányzóik, de nem ez a lényeg. Mezőnyben kicsit bátortalanul kezdtünk, aztán ahogy mentünk bele a mérkőzésbe ez megváltozott és a második félidőben kezdtük elhinni, hogy lehet esélyünk jó eredményt elérni, mutatja ezt a kihagyott tizenegyes is. Remélem ez további önbizalmat ad majd Nekünk a hátralevő 4 mérkőzésre.

2021. május 11. Tarr Andráshida SC

megosztás