Közvetlen riválisunkat győztük le

A regionális U19-es bajnokság 23. fordulójában, hazai pályán fogadtuk a Pápa együttesét. 

Andráshida SC - Pápai ELC 2:0 (1:0)
Andráshida, Zárt kapuk mögött, Jv: Dávid József

ASC: Dobos B. - Németh R., Hegedűs V., Papp L., Sipos R.(Horváth B.), - Szőke D.(Huszár Á.), Czotter B., Czafit G., Sohár B.(Lendvai H.), Takács L.(Sipos K.), Novák M. edző: Tóth László

Gólszerzők: Czotter B. (11-es), Huszár Á.

Nagy lelkesedéssel kezdtük a mérkőzést, már az első percben ziccerbe kerültünk, de Novák M. lövését nagy bravúrral védte az ellenfél kapusa. Később inkább mezőnyben folyt a játék. Mindkét csapatnak inkább pontrúgásokból voltak kisebb nagyobb lehetőségei. A félidő legvégén aztán büntetőhöz jutottunk Sohár B. indult el egy hosszú labdára, de a vendégek kapusa későn ért oda és szabálytalanul állította meg támadónkat. A büntetőt Czotter B. magabiztosan értékesítette 1:0. 

A második félidő is hasonló mederben zajlott, kemény férfias játékkal. Kimondott nagy ziccerbe egyik csapat sem került. Aztán már a hosszabbítás utolsó percében a csereként beállt Huszár Á. lőtt szép gólt egy egyéni megmozdulás után. 

Tóth László: -Jól kezdtünk, már az első percben ziccerünk volt, aminél a kapus bravúrral védett. Később inkább mezőnyben folyt a játék rengeteget párharccal tarkítva. Ismét csapatként funkcionáltunk és sikerült is visszavágnunk a pápai vereségért. Ahogy mondtam csapatként nyertünk, de ki kell emelnem Hegedűs Viktort, aki remekül játszott, nagyszerűen irányította a védelmet és rengeteg párharcot vívott meg győztesen, illetve a Czotter B., Czafit G., Németh R. trió is hozta a megszokott jó játékukat. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

2021. április 12. Tarr Andráshida SC

megosztás