Magabiztos játákkal nyertünk az ATE ellen

Sokan voltak kíváncsiak vasárnap délután a megyei bajnokság egyik legjobban várt mérkőzésére. 

Tarr Andráshida SC- Helsa Andráshida Te 2-1 (2-0)
Andráshida, 200 nézőJv: Novák R.

Tarr Andráshida SC: Orbán – Czotter B. (Csongár), Kalamár, Balla, Fábián- Horváth E., Temlén, Czafit, Szabó (Káli), - Tóth (Bencik), Színay (Molnár). Edző: Dobos Sándor 

Gólszerzők: Szabó 2. ill: Rózsa

A történelmi mérkőzésen jól kezdtünk és irányítottuk a játékot. Sok volt a mezőnyjáték az első 25 percben és a kapuk kevésszer forogtak veszélyben. A 29. percben Szabó Martin kapott egy bal oldali indítást, befelé húzta a labdát és szépen, éles szögből kilőtte a hosszú sarkot (1-0). A gól némileg megfogta a vendégeket, míg csapatunk továbbra is támadásban maradt. A 42. percben sikerült növelni az előnyünket: Tóth László egy remek labdával lépett ki a védők között, lövése kijött a kapufáról, a kipattanóra Szabó Martin érkezett, és a hálóba lőtt (2-0).

 A második félidőben kiegyenlítettebb játék folyt a pályán. Tudatosan visszaálltunk és átadtuk a területet ellenfelünknek és kontrákra rendezkedtünk be. A ATE cserékkel próbált frissíteni. A játékunkban folyamatosan benn volt a gólveszély, de nem tudtuk berúgni a helyzeteinket. A 60. percig kellett várni az első igazán komoly vendég helyzetre, de a nagy lehetőséget a védőink, kapusunk közreműködésével meghiúsítottak. Egyre jobban támadott az ATE és harcos játékának köszönhetően olykor zavarba is hozták a védelmünket. A 74. percben a bizonytalankodó védőink mellet kerültek helyzetbe a vendégek, de Orbán óriási ziccert fogott. Az ATE kitartása a ráadásban, Rózsa Ruben 18 méteres szabadrúgásából szerzett góllal érett be, de ez már csak a szépítésre volt elegendő.

 

Összeségében hajtós, sok helyzetet hozó mérkőzést játszottak egymással a csapatok, ahol a pontosabban játszó együttes megérdemelten nyert. 

Dobos Sándor:- Megérdemelten nyertünk meg egy újabb fontos mérkőzést. Minden ilyen siker egyre nagyobb önbizalmat, magabiztosságot és stabilitást ad fiatal csapatomnak. Ezen a találkozón is a megbeszélteket maximálisan betartva játszottak a fiúk - mint a találkozó után kiderült többen betegen vállalták a játékot-és ez győzelemhez vezetett. 

Szép volt fiúk! Köszönjük a szurkolást!

2019. szeptember 16. Tarr Andráshida SC
 

megosztás