Még jobb teljesítmény az U19-es célja

Az U19 Regionális Bajnokság Észak-Nyugati csoportjában szerepelt Tóth László irányította csapat. Az őszt a 11. pozíciót zárták a fiúk, melyeken 4 győzelem és 1 döntetlent mellett 6-szor vereséget szenvedtek. Értékelésre edzőjüket Tóth Lászlót kértük:

-A keretünk előzetesen 20 fős volt, de sajnos ez a sérülések és egyéb okok miatt nagyon lecsökkent, a nagyban befolyásolta a meccskeretek kialakítását is. Közben a vírushelyzet sem jött jókor, hiszen ez is negatívan hatott a keretre.  Ahogy ez lenni szokott a fiatal játékosoknál elég hullámzó teljesítményt nyújtottunk, voltak nagyon jó mérkőzéseinek, de sajnos volt, ami kevésbé sikerült jól.  Az edzések heti 3 alkalommal voltak kedd, csütörtök és pénteki napokon. 

Mik voltak a csapatod erősségei? 

-A Csapatom erőssége talán a mentalitás, ami azért is lehet ilyen erős, mert a játékosok barátok és erős közösséget alkotnak,  abban talán egyik mérkőzésünk kivételével, nem csalódtam. Ebből a szempontból elégedett vagyok. Amiben hiányérzetem van azok a pontrúgások kivédekezése és a figyelem, koncentráció fenntartása. 

Mit vársz a tavaszi idénytől? 

-A tavasztól mindenképpen azt várom, hogy az edzés létszám növekedjen, mert abban is van hova fejlődnünk. Tudom, hogy nem tudunk sajnos olyan időpontot találni, ami mindig mindenkinek jó, mivel ugye itt vannak a délutáni órák, illetve a szakmai gyakorlatok, amivel nem tudunk mit kezdeni. Amit meg várok, és úgy gondolom, hogy reális, az hogy egyszámjegyű legyen a helyezésünk a tabellán. Fejlődni a játékosoknak minden poszton kell, de úgy nekem is és fogunk is! Ezen leszünk a felkészülés alatt, hogy még jobb teljesítményt tudjunk nyújtani, mert ennél a helyezésnél és teljesítménynél többre vagyunk képesek! 

Zárásként, ahogy a többi edzőtől is az ősz legjobbját kértük?

-Talán a csapat tengelye volt az, ami picit az átlag fölé nőtt. Őket tudnám kiemelni: Czotter Benedek, Németh Richárd, Czafit Gergő, Novák Milán. A négy fiatal nagyjából hasonló teljesítményt nyújtott az ősz folyamán 

Czotter Benedek (csk). Ő Bozsik korosztálytól indulva, már a felnőtt csapatban is bemutatkozott a tavalyi szezonban. Jobb lábas, igazi vezére a csapatnak, legnagyobb erénye az alázatos munka és bármelyik poszton képes nagyon jó teljesítményt nyújtani, mindig alárendeli magát a csapatnak!

 

Németh Richárd (csk helyettes).  ZTE nevelés, de megfordult a Lendva korosztályos csapatánál is.  Két éve futballozik nálunk és már a tavalyi szezonban bemutatkozott a felnőtt csapatunkban. Jobb lábas, nagy munkabírású játékos, alázatos munka jellemzi és több poszton bevethető! 

Czafit Gergő:  ZTE-ben kezdte a futballt aztán fél év teskándi szereplés után került az ASC-be és azóta nálunk futballozik. Jobb lábas, védekező középpályás, de a védelem tengelyében is jó játékra képes, párharcokban erős, harcos játékos!

Novák Milán: Egervár csapatától érkezett hozzánk öt éve. Jobb lábas belső védő, de a támadó szekcióban is bevethető. Gyors a fejjátékban és a párharcokban erős, harcos játékos!

Hajrá fiúk!

2021. január 10. Tarr Andráshida SC

megosztás