Megérdemelt idegenbeli siker

Sorozatban a hatodik

A 7. forduló egyik legjobban várt összecsapását a Csácsbozsok-Nemesapáti SE csapatával vívtuk. Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen többen is egykor a mi csapatunkban pallérozódtak. 

Csács-NSE–Tarr Andráshida SC 0-1 (0-1)
Nemesapáti, 300 néző. Jv.: Lapath D.

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Bekes, Tóth L., Szinay (Czotter), Cseke, Csongár, Szabó M., Kalamár, Fábián, Hegedűs (Pataki), Czafit. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerző: Csongár

Sokan elkísérték csapatunkat, mondhatni szomszédvári derbire, ahol lendületesen kezdetek a fiúk. Az 5. percben kb. 25 méterről végezhettünk el pontrúgást a hazai térfélen. Fábián erős, sarokra tart lövését Paksy bravúrral védte, a kipattanót viszont Kalamár visszafejelte és az érkező Csongár pedig a hálóba helyezve megszerezte a vezetést (0-1). Élénk volt a játék és a folytatásban is, ahol főleg pontrúgásokból veszélyeztettek a hazaiak, míg nekünk több kijátszott helyzetünk volt. A fiúk remekül betartották az edzőjük által kitalált stratégiát és irányították a mérkőzést. Szinay és Tóth is többször nagy helyzetben hibázott. A találkozón többször volt lehetőségünk újabb gólt szerezni, de végül maradt az egy találat, ami sorozatban a hatodik győzelmet jelentette számunkra. 

Dobos Sándor:- A kitalált taktikát remekül valósították meg a pályán a fiúk. Sokszor kerültünk jó helyzetbe: vagy ziccert hibáztunk, vagy az utolsó passzok hiányoztak. Összeségében büszke vagyok a srácokra, mert egy nagyon erős csapat ellen mutatták meg mire vagyunk képesek! Várjuk a „Gellénháza” elleni szombati házi rangadót!

Fotó: katona Tibor 

2020. szeptember 28. Tarr Andráshida SC

megosztás