Megérdemelt vendégsiker

A megyei I. osztály második fordulójában a Teskánd csapatát fogadtuk. A fiúk szerdán nagy csatában, büntetőpárbajban jutottak tovább a Magyar Kupában és a bajnokin sem számíthattunk könnyű mérkőzésre.

Tarr Andráshida SC–Technoroll Teskánd KSE 0-3 (0-1)
Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Siket L.

Tarr Andráshida SC: Kiss B. – Horváth E., Balla Á., Kalamár M., Fábián K. (Cséber K.),  – Molnár A. (Lutter B.), Csongár P. (Czafit B.), Temlén M., -. Bakó B. (Bencik D.), Színai B.. Szabó M., Tóth L Edző: Dobos Sándor.

Technoroll Teskánd KSE: Pergel – Gulyás, Mehdi (Szekeres), Magyar, Kiss P., Major, Bedő, Czigány (Boronyák), Németh N., Szabó B., Czene. Edző: Pergel Attila.

Gólszerzők: Czene, Németh N., Mehdi.

Egy kicsit még bent lehetett a lábakban a hétközi mérkőzés, mert lassan és álmosan kezdtünk. Ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. A vendégek nagyon akartak és egy beadás után a 32. percben Czene megszerezte nekik a vezetést (0-1). 

A fordulás után sem változott a játék képe. A fiúk mentek előre, de sok volt a pontatlanság a játékunkban. A Teskánd öt perc alatt 54-59-ig két gólt is szerzett, amivel bebiztosította sikerét (0-3). A hajrában voltak még lehetőségeink, de a kapu előtt bizonytalanok voltunk és csak egy kapufáig jutottunk.

Dobos Sándor:- Beszéltünk róla, hogy lesznek ilyen mérkőzéseink, mint ez is volt. emellett rutinos játékosaink sem hozták azt, amit tudnak és ez a csapatjátékra is rányomta a bélyegét. Megérdemelt vendégsiker született. 

2019. augusztus 19. Tarr Andráshida SC
 

megosztás