Megérdemelten győztük le a BKV-t!

A 7. fordulóban a BKV Előre SC csapatát fogadtuk. A találkozó nagy részében mi irányítottunk ás megérdemelten nyertünk.  

Tarr Andráshida SC – BKV Előre  SC 2-1 (1-1) 
Andráshida, 100 néző. Jv.: Derdák. 

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Jóna (Horváth T.), Simonfalvi, Takács, Nagy Z. – Marsai, Ferencz (Fülöp), Szegleti – Tóth L., Bontó (Szabó M.), Bíró. Edző: Dobos Sándor. 

Gólszerzők: Takács, Szegleti, ill. Balogh

Harcosan kezdtük a mérkőzést és sokat járt a labda a játékosaink lábán. A fővárosiak a 9. percben egy kontratámadást vezethettek és egy balról kapunk elé ívelt labdát, védőink rossz helyezkedését kihasználva Balogh fejelte a hosszú sarokba úgy, hogy Czirjék már csak beljebb tudta ütni (0-1). A folytatásban, mezőnyfölényben játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát. A félidő közepén Ferencz Zoltán kétszer is sistergő bombával mozgatta meg a vendégek kapusát, ami számolatlanul végezhette el a kirúgásokat. A egyre jobban érett az egyenlítés. A vendégeknek szinte helyzete sem volt ebben az időszakban. Takács Soma fejét kerestük a pontrúgásoknál és a bedobásoknál, de rendre megelőzték őt a védők. A játékvezető egy perc hosszabbítást mutatott, amikor egy remek beadást Takács Soma csúsztatott a hálóba (1-1). 

Az egyenlítő találat a legjobbkor jött és ez meghatározta a szünet utáni játékukat is. A BKV próbált fölénybe kerülni, de azzal, hogy kinyíltak, előttünk adódtak újabb lehetőségek. Az 53. percben Szegleti Gergő húzta mega bal szélt és parádés cselekkel középre fordul és kb. 30 méterről eleresztett egy hatalmas lövést, ami a jobb alsó sarokba vágódott (2-1). A gól láthatóan megfogta a fővárosiakat és a következő 10 percben akár növelhettük is volna az előnyünket. A mérkőzés hajrájában mindent megtettek az egyenlítésért a vendégek, de a védelmünk jól állta a sarat és kisebb hibákkal, de gól nélkül sikerült lehoznunk a hátralévő idő és győzelmet ünnepelnünk a lefújás után. 

Dobos Sándor: - Megérdemeltük ez a győzelmet és sokat is tettünk érte. Az elmúlt hetek balszerencse-sorozata után, de sokat nagyon fontos három pontot szereztünk. 

Szép volt fiúk!

2018. szeptember 17. Tarr Andráshida SC

megosztás