Megérdemelten nyert a Rákóczi

A 14. fordulóban a Kaposvári Rákóczi FC együttesénél vendégeskedtünk. Nem voltak túl jók az előjelek a mérkőzést megelőzően, de azért bíztunk a fiúk jó szereplésében. 

Kaposvári Rákóczi FC–Tarr Andráshida SC 3–0 (2–0)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 350 néző. V.: Kovács G. 

Tarr Andráshida SC: Macher – Kalamár (Horváth T., 24. p.), Balla (Takács S., 38. p.), Major M., Nagy Z. – Kovács L. – Tóth L., Marsai, Horváth D. (Varga M., a szünetben), Ferencz – Vittman. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Ivancsics, Rajczi, Sóron

Az erős kerettel rendelkező hazaiak az első perctől kezdve domináltak. A 10. percben Nagy hozta kihagyhatatlan helyzetbe Ivancsikot (1-0). A 25. percben kényszerű cserét kellett eszközölnie Dobos Sándornak, ugyanis Kalamár sarka megsérült így helyére Horváth Tamás érkezett. A 31. percben a hazai fölény újabb góllá érett. Nagy lövésébe Rajczi tette bele a lábát, ami becsapta Machert és a hálóba pattant (2-0). A szünet előtt Balla helyett Takács érkezett taktikai megfontoltságból. A szünetben pedig a harmadik cserjét is ki kellett használnia vezetőedzőnknek, mivel Horváth Dániel jelezte a bokája bedagadt és nem tudja folytatni a játékot. Helyére Varga Márk érkezett.  A második félidőben már egy harcosabb Andráshidát láthatott a közönség. Mindkét oldalon akadtak helyzetek, de azok rendre kimaradtak. A hajrában Tóth László szépíthetett volna, de lövését a hazaiak hálóőre bravúrral hárította. A 83. percben Soron állította be a 3-0-s végeredményt. 

Dobos Sándor: - Más kategóriát képvisel a két csapat. A mi érdemünk, hogy sokkal kisebb költségvetésből gazdálkodva ott tudunk lenni a bajnokság első felében. A hazaiak más ritmusban játszottak, mint mi és megérdemelten nyertek. A vereségen túl kell lépni, és a következő, Csepel elleni találkozóra kell koncentrálnunk. 

Fotó: Fotó: Lang Róbert / sonline.hu

2017. november 11. Tarr Andráshida SC

megosztás