Megérdemelten nyertünk egy élcsapat ellen

A megyei I. osztály tavaszi rajtján a Gyenesdiás együttesét fogadtuk. Az első félidőben is fölényben játszottunk és két védőnk (Fábián, Kalamár) közreműködésével, összjátékának eredményeként vezetést is szereztünk. Sajnos egy védelmi hiba után büntetőből egyenlítettek a vendégek, ami egy kicsit meg is fogta a társaságot. A második félidőben jókor jött Tóth László gólja, ami megnyugtatta a fiúkat. Jöttek sorra a helyzetek, többször naggyá tettük a vendégek jól védő kapusát. A hajrában Szinay Bendegúz duplázott, így téve magabiztossá a győzelmünket. 

A keretből Szabó Martin és Kovács László is hiányzott. Reméljük, hamarosan visszatérhetnek majd a pályára. vezetőedzőnknek, Dobos Sándornak sikerült a félidőben rendezni a fejeket, ami a játékban is meglátszott a folytatásban. 

-A csapat összeszedetten, szervezetten játszott, úgy ahogy szerettünk volna. Sok helyzetet alakítottunk ki, főleg a második félidőben. A helyzetkihasználásunk még mindig akadozik, ezen javítani kell. Megérdemelten nyertünk egy élcsapat ellen.

A folytatás február 27- én Csesztregen!

Hajrá Hida!

2021. február 23. Tarr Andráshida SC

megosztás