Megharcolt győzelem

A 10. fordulóban a Zalakomár együttesét fogadtuk. A vendégeknél a fél kezdőcsapat hiányzott, családi és munkahelyi okok miatt. A helyükre került fiatalok remekül küzdve, megnehezítették a dolgunkat. 

Tarr Andráshida SC- Flexibil-Top Zalakomár 2-1 (1-1)
Andráshida, 100 néző, Jv: Iványi (Aczél, Tuboly)

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Horváth (Pataky), Kalamár, Czafit, Czotter, Cseke (Bakó), Csongár, Cséber (Pungor), Szabó, Tóth, Színay (Káli). Edző: Dobos Sándor 

Gólszerzők: Szabó, Tóth, ill: Horváth J.

A találkozó elejétől irányítottuk a mérkőzés. A vendégek masszívan védekeztek és megpróbáltak élni a lehetőségeikkel. Sorra jöttek a helyzetek, de ismét a helyzetkihasználásunk hagyott maga után kívánni valót. A vendégek kapusa jól védett. A 33. percben egy jobb oldalról középre ívelt labdára a hosszún Szabó érkezett és pontosan fejelt a kapu jobb oldalába (1-0). A gól után is mentünk tovább, de sok hibával és pontatlanul játszottunk. A hidegzuhany a félidő végén jött, amikor Horváth lövése megpattant egy védőn és az elvetődő Czirjék mellett a hálóba kötött ki (1-1). 

A másodi félidőben is nyomás alá helyeztük ellenfelünket, de egy kicsit görcsösek voltak a fiúk.  Megvoltak a helyzeteink, de csak nem akart összejönni a gól. A közönség űzte, hajtotta a csapatot. A 79. percben jobb oldalról, kb. 25-30 méterről Tóth végezhetett el pontrúgást. Mindenki várta a beadást, ami egy hosszú ívelés lett. A vendég kapus kimozdult a kapujából a „beadásra” és a feje felett a hálóba érkezet a labda (2-1).  A hátralévő időben érződött a csapaton a feszültség, ami a pontatlanságban és a koncentrációban lehetet észrevenni. A hármas sípszó után mindenki megkönnyebbült, hogy zsebben a három pont, de meg kell dicsérni a zalakomári játékosokat, aki szívüket és lelküket kitették a pályára és nagyon megnehezítették a dolgunkat. 

2020. október 17. Tarr Andráshida SC

megosztás