TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Megye III- Bízunk az eredményesebb folytatásban
Megye III- Bízunk az eredményesebb folytatásban

A Megyei III. Északi csoportjában szerepel a Tóth László (idősebb) vezette együttesünk. Az ősz felemásra sikeredett, tehát van hova fejlődni.

A bajnokság első felét Tóth László értékelte: 

-A 16+5 fős kerettel dolgoztunk, péntek esti edzésmunkával. A +5 fő a megyei csapatból visszajátszókat jelenti (kevesebb játéklehetőség, sérülésből felépülés, egyéb okok). Csapatunk összetétele vegyes, a 20 éves fiataltól a 48 éves idősebb korosztályig vannak játékosaink. A tabellán elfoglalt helyünk nem tükrözi a csapatnak a mérkőzéseken mutatott teljesítményét, mert sok találkozón egyenrangú ellenfelek voltunk, de sajnos sokszor koncentrációs hibákból adódóan pontokat vesztettünk. 

Mi a csapat erőssége és mit vársz a folytatástól? 

-A csapat erőssége az egység és az edzéseken való viszonylag jó részvételi arány. Fejlődni viszont odafigyelés, játékfegyelem és koncentráció terén kell. A tavaszi szezonban ezen hibák javításával egy sikeresebb, szebb, eredményesebb folytatásban bízok.

Ki teljesített a legjobban ősszel? 

-Az ősz játékosának első kapusunkat, Szemes Bencét jelölném. Bence sport- és magánemberi hozzáállása példaértékű lehet sok sportoló számára. Utánpótlás U14-es korosztálytól fogva játszik Andráshidán (jelenleg 24 éves).

 

 

Hajrá fiúk!

2021. január 11. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Femat Csesztreg SE

Tarr Andráshida SC


Megyei I.o. 17. forduló

2021. február 27. 14.00

Csesztreg Sportpálya

PARTNEREINK