Megye III- Bízunk az eredményesebb folytatásban

A Megyei III. Északi csoportjában szerepel a Tóth László (idősebb) vezette együttesünk. Az ősz felemásra sikeredett, tehát van hova fejlődni.

A bajnokság első felét Tóth László értékelte: 

-A 16+5 fős kerettel dolgoztunk, péntek esti edzésmunkával. A +5 fő a megyei csapatból visszajátszókat jelenti (kevesebb játéklehetőség, sérülésből felépülés, egyéb okok). Csapatunk összetétele vegyes, a 20 éves fiataltól a 48 éves idősebb korosztályig vannak játékosaink. A tabellán elfoglalt helyünk nem tükrözi a csapatnak a mérkőzéseken mutatott teljesítményét, mert sok találkozón egyenrangú ellenfelek voltunk, de sajnos sokszor koncentrációs hibákból adódóan pontokat vesztettünk. 

Mi a csapat erőssége és mit vársz a folytatástól? 

-A csapat erőssége az egység és az edzéseken való viszonylag jó részvételi arány. Fejlődni viszont odafigyelés, játékfegyelem és koncentráció terén kell. A tavaszi szezonban ezen hibák javításával egy sikeresebb, szebb, eredményesebb folytatásban bízok.

Ki teljesített a legjobban ősszel? 

-Az ősz játékosának első kapusunkat, Szemes Bencét jelölném. Bence sport- és magánemberi hozzáállása példaértékű lehet sok sportoló számára. Utánpótlás U14-es korosztálytól fogva játszik Andráshidán (jelenleg 24 éves).

 

 

Hajrá fiúk!

2021. január 11. Tarr Andráshida SC

megosztás