Mindenki becsülettel tette a dolgát

A regionális U19-es bajnokság 28. fordulójában a Haladás vendégei voltak fiataljaink. 

Szombathelyi Haladás VSE - Andráshida SC 2:0 (1:0)
Szombathely, Jv: Boda György 

ASC: Dobos B., - Horváth Bend., Hegedűs V., Papp L., Sipos R., Czotter B., Takács L., Sipos K. (Horváth Bence), Sohár B., Lendvai H. (Csiszár S.), Novák M. (Sipos P.). edző: Tóth László 

Szinte egyből a mérkőzés kezdetét jelzi sípszó után hátrányba kerültünk. Rohanni kellett az eredmény után, több pontrúgást végeztünk el kisebb nagyobb veszéllyel, illetve egy nagyobb helyzetünk is adódott. Ellenfelünk birtokolta a labdát, többet támadott, de nagyon veszélyes szituáció nem nagyon alakult ki a kapunknál. A második félidő is hasonló mederben zajlott, aztán a 62.percben kaptunk egy újabb gólt, ami el is döntötte végképp a mérkőzést. 

Tóth László: -Nem érheti kritika azt a 14 játékost, aki pályára lépett. Mindenki tette becsülettel a dolgát, sajnos ismét meghatározó játékosok hiányoztak nyelvvizsga illetve sérülések miatt. Sajnos a nagyon korán bekapott gól felülírta azt, amit elterveztünk, de viszonylag jól reagáltuk le, nem zuhantunk össze. A tabella 4. helyén álló csapat ellen játszottunk hiányzó kezdő játékosokkal. Tudom, hogy nincs ha a fociban, de azt gondolom teljes kerettel lehetett volna más eredmény is.  Szombaton ismét nagy feladat vár csapatunkra, hiszen a harmadik helyen álló  FC Ajka érkezik, ahol reméljük már teljes kerettel tudunk megmérkőzni velük.

2021. május 20. Tarr Andráshida SC

megosztás