Most sem sikerült

Az őszi szezon utolsó mérkőzésén, Pápán játszottunk. Sajnos gyorsan hátrányba kerültünk és hiába álltunk fel a második félidőben, a pontszerzés nem sikerült.

Pápai Perutz FC- Tarr Andráshida SC 2-1 (2-0)

Pápa, Perutz Stadion, Jv: Takács Ryan (Ország, Nagy)

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Jóna, Simonfalvi, Takács, Nagy, - Marsai, Szegleti, Ferencz (Tóth), Bailo (Bontó), - Bíró, Szabó (Kónya). Edző: Dobos Sándor 

Gólszerzők: Vallejos (2), ill: Szabó

Nehéz mérkőzésre készültünk és már a harmadik percben gólt kaptunk. A gyorsaságukat jól kihasználó hazaiak Vallejos révén kerültek előnybe (1-0). Sikerült gyorsan kilábalnunk a sokkból, és fokozatosan építettük fel a játékunkat. Sikerült kontrollálnunk a hazai rohamokat és minimálisra szűkíteni a játékterüket. A játékvezető, sajnos minden bekiabálásra a sípjába fújt, teljesen széttördelve a játékot. Sajnos a 38. percben egy védelmi hibánkból kerültek helyzetbe a hazaiak és Vallejos ismét eredményes volt (2-0). 

A második félidőben, ahogy a hazaiak fáradtak egyre jobban fölénybe kerültünk. A 64. percben Szabó Martin góljával szépítettünk (2-1). Mindent megpróbáltunk a hátralévő időben, kétszer gólt is szerezhettünk volna, e sajnos a szerencse most sem állt mellénk így újabb vereség lett a vége. 

Dobos Sándor: - Egy olyan csapat ellen játszottunk, akik gyorsaságukat az első félidőben maximálisan kihasználták. Nem szabad a 3. percben gólt kapnunk. A folytatásban hiába építkeztünk és szépítettünk is, a helyzeteinket viszont nem tudtuk berúgni. Nem volt folyamatos játék, ami rajtunk kívülálló okok miatt volt, de sajnos sokkal élesebbnek és pontosabbnak kell lennünk a folytatásban, hogy eredményesek lehessünk. 

Fotó: Penovác Károly/Napló/veol.hu

2018. november 17. Tarr Andráshida SC
 

megosztás