TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Nagy kedvvel játszottak a fiúk, egy hatos lett a vége
Nagy kedvvel játszottak a fiúk, egy hatos lett a vége

A Megyei I. o negyedik fordulójában az eddig veretlen Lenti Te látogatott hozzánk. 

Tarr Andráshida SC–Creaton-Lenti TE 6-1 (5-0)
Zalaegerszeg, 120 néző. Jv.: Lakics P.

Tarr Andráshida SC: Orbán – Horváth E., Tóth L., Szinay (Bakó), Csongár (Molnár A.), Fábián, Kalamár, Balla (Cséber), Temlén, Szabó M. (Bekes), Czafit. Edző: Dobos Sándor.

Creaton Lenti TE: Balogh B. (Simon) – Horváth Sz. (Kondákor), Fehér, Tuboly, Soós, Kiss K., Balog M. (Lukács), Lovrencsics, Takács, Horváth L. (Mihalecz), Varga T. Edző: Szarka Péter.

Nagyon agilisan kezdtük a találkozót. Az első percekben kiderült, hogy a vendégek védői nem tudják tartani a szélsőinket. A 4. percben Tóth kapott indítást a jobb szélen, de 16 méterről fölé lőtt. A 6. percben egy szerelés közben Balla Ádám megsérült, egy vétlen ütközés közben eltört az orra és le kellett cserélni. A 12. percben újabb remek támadást vezettek a fiúk és három passzból Horváth Erik ugrott ki a jobb szélen és a középre lőtt labdáját Színay passzolta a kapuba (1-0).  Továbbra is veszélyesen támadtunk és több jó akciót is vezettünk. A 21. percben Czafit Balázs szerzett remek ütemben labdát a félpályán és pontosan ugratta ki Szabó Martint, aki még egy cselt s megengedett magának és a kapus mellett a hálóba lőtt (2-0). A gól megfogta a vendégeket és a 24. percben jött az újabb. Orbán kirúgásból indított és a védők közül kilépő Színay megszerezte második gólját (3-0). Egy perc sem kellett az újabb találatig. Labdaszerzés után Temlén Máté lépett ki a jobb szélen és 14 méterről kilőtte a hosszú sarkot (4-0). A 30. percben újabb góllal zártuk le a nagy rohanást. Színay tartotta meg remekül a labdát majd a középen érkező Szabóhoz passzolt, aki másodszor sem hibázott (5-0). A hajrában újabb kényszerű cserét kellett végrehajtanunk, ugyanis Színay Bendegúz a lábát fájlalva cserét kért. 

A fordulás után határozottabb játékot produkált a Lenti, aminek az 52. percben egy gól lett az eredménye (5-1). Gyorsan jött a válasz. Az 54. percben a bal szélről belőtt labdát Szabó kezelte le és okosan gurított Simon mellett a hálóba (6-1). A folytatásban sok helyzetet dolgoztunk ki, főleg Tóth László játszott nagy elánnal, hogy ne maradjon le a fiatalok mögött, de még a kapufa is ellen volt ezen a meccsen. Összességében csapatunk ötletesen, nagy kedvvel játszott és megérdemelten nyertünk ilyen arányban is.

Dobos Sándor:- Gratulálok a fiúknak, hiszen olyan arcunkat mutattuk meg, ami igazán jellemző ránk. A héten a kupában is remekeltek a fiúk és a bajnokin is extrán teljesítettek. Ezt a formát kell általánosítanunk, de ez sok munkát igényel és odafigyelést. 

2019. szeptember 2. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Kinizsi SK

Tarr Andráshida SC


Megyei I.o. 1. forduló

2020. augusztus 15. 18.00

Gyenesdiás Sportpálya

PARTNEREINK