Nagyon erős a közösség… és tudunk egymásért küzdeni!

A 13. fordulóban újabb kemény csata vár a fiúkra. Az ellenfél a III. Ker. TVE csapata lesz, akik erőskerettel rendelkeznek és csak két ponttal vannak lemaradva mögöttünk. A csapat rutinos játékosával, Balla Ádámmal beszélgettünk a mérkőzés előtt:

 Hogy kerül egy srác Lentiből Andráshidára?

- Szerettem volna magasabb osztályban kipróbálni magamat, ezért jöttem el Lentiből Andráshidára.

 Meghatározó játékosa lettél a csapatnak, ami idén sem szerepel rosszul. Mi a titok, miben erős a Hida?

 -Harmadik éve vagyok itt, a csapat 80 százaléka ugyanaz, mint akkor. Jó focisták alkotják a keretet.  Örülök, hogy számítanak rám, próbálok élni a lehetőségekkel. Nagyon erős a közösség, barátságok kötődtek és úgy érzem, tudunk egymásért küzdeni. A pályán kívül is rengeteg a közös program és valahol szeretnénk, hogy még sokáig így legyen, ahhoz viszont jól kell szerepelni.

Miben látod a hiányosságát a csapatnak és miben kell még fejlődnötök?

 -Fejlődni mindig kell. Gyorsaságban, gondolkodásban, agresszivitásban és csapatjátékban egyaránt. Itt Andráshidán nagyon kiegyensúlyozott teljesítményre vagyunk képesek, talán az idegenbeli meccsek előtt, közben nagyobb koncentrációra lenne szükségünk, ezt mondanám hiányosságnak.

Szombaton a III. Ker. TVE érkezik, akik egy verhető csapat. Mit vársz a mérkőzéstől. Milyen meccsre számítasz?

-Nagyon nehéz meccsre számítok. Az összes meccs az, mert ezen a szinten nincs gyenge csapat ebben a csoportban. Minden csapat verhető, bárkit meg tudunk verni, ha jó napot fogunk ki, ugyanez természetesen fordítva is igaz. A III. Kerület játékoskeretre szerintem az első háromban van, idén a feljutást tűzték ki célnak és egyelőre csalódás nekik a szereplésük, ezért is nagyon veszélyesek, hogy mennyire verhető az rajtunk múlik. A biztos bennmaradást tűztük ki célul, ami egyáltalán nem hangzik mentegetőzésnek, mert 3-4 csapat most is tutira kiesik. Úgy érzem valahol azért többre vágyunk, nem szeretnénk a vége fele végezni, sőt még a középmezőny végében sem, ehhez viszont kell a 3 pont, mert itt egy-egy vereséggel, döntetlennel 4-5 helyet is csúszhatunk lefelé.

A találkozó november 4-én szombaton 13.30-kor kezdődik. A mérkőzést Juhász Bálint vezeti. 

2017. november 3. Tarr Andráshida SC


 

megosztás