Nagyon fontos mérkőzést nyertünk!

A 13. fordulóban alsóházi rangadót játszottunk Pasaréten, a kiesés ellen harcoló Pénzügyőr SE vendégeként.   

Pénzügyőr SE – Tarr Andráshida SC 2-3 (0-2)
300 néző. Jv: Rúsz Márton

Pénzügyőr SE: Gábor – Despotovic (Varga), Varga-Sebestyén (Burka), Feil, Sztrunga, Szigeti (Buzás), Karvalics, Nagy, Szabó, Turi, Kovács. edző: Vatai Attila

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Simonfalvi, Horváth D. (Kovács), Szegleti, Takács, Bailo, Marsai, Ferencz (Fülöp), Bíró, Szabó (Horváth), Nagy. edző: Dobos Sándor

Góllövők: Feil (11-esből), Turi, illetve Szegleti, Bailo (2)

Mindkét csapatnak fontos volt, hogy megszerezze a három pontot. Ennek tudatában harcosan kezdtek a felek. Az első percekben a hazaiaknak volt lehetősége, de a védelmünk jól zárt. A 15. percbe egy kontratámadást vezethettünk és Szegleti remekül lőtte ki a jobb oldalon futó Horváth Danit, aki pontosan lőtt középre pont az érkező Szegleti elé, aki előbb a kapusba lőtte, majd a kipattanót már a hálóba lőtte (0-1). A gól után még kezdeményezőbbé vált a Pénzügyőr és akár ki is egyenlíthettek volna, ha pontosabbak a kapunk előtt. A 28. percben szegleti szerzett labdát a félpályánál és Szabó Martinhoz passzolt, aki elszakadva védőjétől meghúzta a jobb szélt és a hosszúra ívelt labdájára Bailo Dávid érkezett és lőtt egyből a bal sarokba (0-2).  A nagyszünetig még akadt néhány helyezet mindkét kapu előtt, de újabb gól nem született. 

A fordulás után gyorsan szépített a hazai csapat Feil büntetőjével (1-2).  Szerencsére nem estünk össze és az 51. percben újabb gólt szereztünk. Takács Soma lőtte ki a jobb oldalon induló Bailót, aki becsapva védőjét előre tört a jobb oldalon és 12 méterről, a kapussal szemben lőtt és a labda felső lécről a gólvonal mögé vágódott (1-3). Az 56. percben Bailo szerezhetett volna újabb gólt, de a bal sarokra jól helyezkedett a hazaiak kapusa. A 63. percben gólt szerzett a Pénzügyőr. A jobb oldalon vezethettek támadást, ahol először a kapufát lőtték telibe, de szerencsétlenségünkre az érkező Turi elé pattant a labda, aki a hálónkba lőtt (2-3). A hátralévő időben kitámadtak a hazaiak, de a védelmünk állta a sarat és megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. 

Dobos Sándor:- Csapatunk az első perctől nagyon koncentráltan játszott, kevés hibával. A fiúk nagyon odatették magukat, és ami nagyon előremutató, hogy három akciógólt lőttünk a mérkőzésen. 

Videóösszefogaló: Szécsi József- penzugyorfoci.hu

Fotók: Ilyés Attila Pénzügyőr SE facebook oldala

Szép volt fiúk!

2018. november 4. Tarr Andráshida SC

megosztás