TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Nagyon fontos mérkőzést nyertünk!
Nagyon fontos mérkőzést nyertünk!

A 13. fordulóban alsóházi rangadót játszottunk Pasaréten, a kiesés ellen harcoló Pénzügyőr SE vendégeként.   

Pénzügyőr SE – Tarr Andráshida SC 2-3 (0-2)
300 néző. Jv: Rúsz Márton

Pénzügyőr SE: Gábor – Despotovic (Varga), Varga-Sebestyén (Burka), Feil, Sztrunga, Szigeti (Buzás), Karvalics, Nagy, Szabó, Turi, Kovács. edző: Vatai Attila

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Simonfalvi, Horváth D. (Kovács), Szegleti, Takács, Bailo, Marsai, Ferencz (Fülöp), Bíró, Szabó (Horváth), Nagy. edző: Dobos Sándor

Góllövők: Feil (11-esből), Turi, illetve Szegleti, Bailo (2)

Mindkét csapatnak fontos volt, hogy megszerezze a három pontot. Ennek tudatában harcosan kezdtek a felek. Az első percekben a hazaiaknak volt lehetősége, de a védelmünk jól zárt. A 15. percbe egy kontratámadást vezethettünk és Szegleti remekül lőtte ki a jobb oldalon futó Horváth Danit, aki pontosan lőtt középre pont az érkező Szegleti elé, aki előbb a kapusba lőtte, majd a kipattanót már a hálóba lőtte (0-1). A gól után még kezdeményezőbbé vált a Pénzügyőr és akár ki is egyenlíthettek volna, ha pontosabbak a kapunk előtt. A 28. percben szegleti szerzett labdát a félpályánál és Szabó Martinhoz passzolt, aki elszakadva védőjétől meghúzta a jobb szélt és a hosszúra ívelt labdájára Bailo Dávid érkezett és lőtt egyből a bal sarokba (0-2).  A nagyszünetig még akadt néhány helyezet mindkét kapu előtt, de újabb gól nem született. 

A fordulás után gyorsan szépített a hazai csapat Feil büntetőjével (1-2).  Szerencsére nem estünk össze és az 51. percben újabb gólt szereztünk. Takács Soma lőtte ki a jobb oldalon induló Bailót, aki becsapva védőjét előre tört a jobb oldalon és 12 méterről, a kapussal szemben lőtt és a labda felső lécről a gólvonal mögé vágódott (1-3). Az 56. percben Bailo szerezhetett volna újabb gólt, de a bal sarokra jól helyezkedett a hazaiak kapusa. A 63. percben gólt szerzett a Pénzügyőr. A jobb oldalon vezethettek támadást, ahol először a kapufát lőtték telibe, de szerencsétlenségünkre az érkező Turi elé pattant a labda, aki a hálónkba lőtt (2-3). A hátralévő időben kitámadtak a hazaiak, de a védelmünk állta a sarat és megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. 

Dobos Sándor:- Csapatunk az első perctől nagyon koncentráltan játszott, kevés hibával. A fiúk nagyon odatették magukat, és ami nagyon előremutató, hogy három akciógólt lőttünk a mérkőzésen. 

Videóösszefogaló: Szécsi József- penzugyorfoci.hu

Fotók: Ilyés Attila Pénzügyőr SE facebook oldala

Szép volt fiúk!

2018. november 4. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Érdi VSE

Tarr Andráshida SC


2018. december 5. 12.00

Magyar Kupa

Érdi VSE Sporttelep

PARTNEREINK