Nagyszerű egyéni teljesítmények a Zalalövő ellen

A megyei I. osztály 21. fordulójában a Zalalövő együtteséhez látogattunk. A kéthetes szünet után jó húsz perc kellett, amig felvettük a játék ritmusát és eredményes futballt tudtunk játszani. 

Szalai-Edelholz Zalalövő- Tarr Andráshida SC 0-9 (0-3)
Zalalövő, Zárt kapuk mögött, Jv: Bors Balázs

ASC: Czirjék (Kiss)- Nagy (Molnár), Kalamár, Balla (Horváth), Fábián, Czafit, Csongár, Kovács (Pataky), Szabó, Szinay, Tóth. Edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Szinay 4, Tóth 3, Csongár, Kalamár

Esélyesként érkeztünk Zalalövőre, de tudtuk nem könnyű a hazaiak ellen játszani. Lassan lendültünk játékba, de elkapva a ritmust, már nem hagytunk esélyt ellenfelünknek. A 20. percben Tóth nyitotta a gólok sorát és a félidő hajrájában Szinay is betalált, valamint csapatkapitányunk megduplázta találatai számát (0-3). 

A szünet után Kalamár volt eredményes, majd sorra jöttek a helyzetek. A fiúk élvezetes játékot mutattak és megérdemelten szerezték meg a három pontot. 

Dobos Sándor: - Nehezen lendültünk játékba, mert először a pálya talajával kellett szinkronba kerülnünk. Amikor ez megtörtént, azután már egyre jobban és jobban játszottunk, és jöttek a gólok is. A mérkőzés egyes részeiben már tetszett, amit láttam és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Akartunk és tudtunk alkalmazkodtunk a körülményekhez, és így eltudtuk végezni a feladatunkat. Nagyszerű egyéni teljesítmények voltak, de minden játékosunknak jár a gratuláció! A következő hetekben nagyon nehéz mérkőzések várnak ránk, ezért nem szabad most hátradőlni, hanem többet kell dolgoznunk, hogy tovább tudjunk fejlődni.  

2021. március 28. Tarr Andráshida SC


2021. március 28. Tarr Andráshida SC

megosztás