Nehéz heteken vannak túl a fiúk

Sok sérült nehezíti a felkészülést

Két hét sincs hátra a bajnoki rajtig és a felkészülés is a végéhez közeledik. A fiúk becsülettel végzik a Dobos Sándor által összeállított programot és a gyakorló mérkőzéseken is odateszik magukat. Az elmúlt időszakban két felkészülési találkozót is játszott csapatunk, mindkétszer hazai pályán. 

Tarr Andráshida SC - Nagykanizsa  2-3 (0-2)
 Gólszerzőink: Varga M, Balla Á
 
 A felkészülés szempontjából hasznos mérkőzést játszottunk, egy nagyon jó játékerőt képviselő Nagykanizsával. Ellenfelünk megérdemelten nyert.
Csapatunkban  továbbra is sok a sérült, akikhez csatlakozott  sajnos  Bíró András is.

Dobos Sándor:- A csapat megpróbálta végrehajtani az elképzelt taktikát, de jelen állapotában nem volt képes rá.  Ez benne volt a pakliban, de be kellett vállalni, hiszen a bajnokságban hosszútávon ezzel az elképzeléssel tudunk pontokat gyűjteni.
       
 Tarr Andráshida SC – FC Ajka  0-1 (0-0)
 
Tarr Andráshida: Horváth M. (Macher D.) Horváth T. ,Balla Á. ,Major M. , Kalamár M. (Takács S) -Szabó M. ,Marsai M. ( Horváth M.),Varga M. ,Horváth D. - Bíró A. Vittman Á. (Tóth L.)
 
 Sérülések tovább tizedelik csapatunkat, sajnos Baráth Martin sérülése nagyon súlyosnak látszik. A kiváló védőnek a keresztszalagja szakadt el így előreláthatólag fél éves kihagyás vár rá. 

Dobos Sándor:- Csupán tizenkettő mezőnyjátékost tudtunk ma pályára küldeni. A tehermentesítés miatt kapusunknak, Horváth Marcinak is meg kellett mutatnia magát mezőnyjátékosként. A csapat remekül küzdött és tisztességesen helytállt a kétcsapatnyi játékossal érkező Ajkával szemben. Remélem sérültjeink minél hamarabb felépülnek. Igazán most kell az akaraterőt edzeni és gyűjteni az erőt a bajnokságra.

Két felkészülési mérkőzést játszim csapatunk a héten és a jövő héten már a Veszprém elleni bajnoki rajtra kell koncentrálnunk. 

2017. augusztus 2. Tarr Andráshida SC
 

megosztás