Nem borult a papírforma, négyet rúgtunk a sereghajtónak

Esélyesként léptünk pályára a regionális U17-es bajnokság észak-nyugati csoportjában, a táblázat utolsó helyén tanyázó Mosonmagyaróvár ellen. 

MITE-Andráshida SC 0-4 (0-1)
Mosonmagyaróvár, Zárt kapuk mögött, Jv: Urbán Richárd

ASC: Molnár-Bagonyai B., Ábrahám M., Czotter B., Szőke B.-Fábián B., Fentős I., Dömötör P. (Szabó L),-Fekete F., Kistüttösi Á. (Peresztegi M), Nagy-Palócz D. edző: Balla Ádám

Gólszerzők: Fekete 2, Dömötör, Ábrahám

Az első félidőben jobbára mezőnyben zajlott a játék. A 26. percben Ábrahám pontos indítása után Fekete egy szép labdaátvételt követően lőtte ki a hosszú sarkot és szerzett vezetést csapatunknak. A fordulás után magasabb fokozatra kapcsoltak a fiúk és az 51.percben Szőke beadása után Dömötör szerzett újabb találatot. Nem kellett sokat várni az újabb vendég gólra, hiszen az 59.percben Ábrahám lőtte ki a felső sarkot. A 73. percben jött a negyedik találatunk, Nagy-Palócz szép kiugratását Fekete fejezte be góllal. 

Balla Ádám: -A sereghajtó ellen kicsit visszafogottan kezdtünk, aztán a fiúk jó játékkal megmutatták miért vannak jelenleg a mezőny első felében. Többet birtokoltuk a labdát  ellenfelünknél, tudtuk gyakorolni a támadásvezetéseket. Ez a mérkőzés is jól szolgálta a csapat fejlődését, a győzelmünk megérdemelt.

2021. április 6. Tarr Andráshida SC

megosztás