Nem érdemeltünk kiesést

Szerdán a Magyar Kupa legjobb 32 közé jutás volt a tét az NB II-es Siófok elleni mérkőzésen.

Tarr Andráshida-BFC Siófok 1-2 (1-1)
Zalaegerszeg, 100 néző. jv.: Kovács G. P.

Tarr Andráshida SC: Macher – Simonfalvi, Major (Takács), Kalamár, Nagy Z. – Marsai (Varga), Szabó M. (Horváth D.), Kovács, Szegleti – Tóth L., Vittman. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Major (38.), illetve Petneházi (11-esből), Tóth B. 
Kiállítva: Kovács L. 

A találkozó elején a vendégek irányítottak és a 15. percben egy jogos büntetőből szereztek vezetést (0-1). A fiúk nem estek össze és átvették a mérkőzés irányítását. A 24. percben bal oldali szabadrúgást végezhetett el Tóth László, lövése a felső lécen csattant. A 38. percben ismét baloldalról végezhettünk el pontrúgást Tóth középre kanyarított labdájára Major Máté érkezett jó ütemben és fejelt a bal alsó sarokba (1-1)

 A második félidőt határozottan kezdtük és irányítottuk a találkozót. Jól védekeztünk és olykor veszélyesen is támadtunk. Az 57. percben Vittman kapott jó indítást, de lövése éppen elkerülte a vendégek kapuját. A félidő közepén a játékvezető lépett elő főszereplővé, aki sárgalapokkal és furcsa ítéletekkel oldotta a mezőnyjátékot. A hajrában egy vendégvillanás döntött, egy felívelt labdát oldott meg jól a siófokiak csatára eldöntve a továbbjutás sorsát. Fontos megjegyezni, hogy a passz előtt Tóth Lászlóval szemben szabálytalankodtak, amit a játékvezető előzékenyen továbbengedett. Az utolsó percben Kovács Lászlót kemény belemenése után kiállította a játékvezető, míg a magából kikelő és játékosunkat látványosan lökdösődő siófoki játékos csak sárga lapot kapott. 

 Csapatunk egyenrangú ellenfele volt a magasabb osztályú Siófoknak és egyáltalán nem látszott a csapatok között az osztálykülönbség. 

Dobos Sándor:- Sajnos a játék hevében sokat reklamáltunk és ezt nem nézte jó szemmel a partjelző és a játékvezető sem. Tanulnunk kell higgadtabbnak lenni és akkor talán más mércével súlyoznak bennünket. Elégedett vagyok a fiúkkal, kis szerencsével a továbbjutás is meglehetett volna. 

2017. október 26. Tarr Andráshida SC
 

megosztás