Nem érdemeltünk vereséget

A 9. fordulóban az erős kerettel rendelkező Ménfőcsanak együtteséhez látogattunk. Vezetőedzőnk dolgát nehezítette, hogy sérülések miatt nem tudtuk a tervezett edzésmunkát elvégezni. Ezt tetőzve a bemelegítés alatt Nagy Zoltán jelezte, hogy nem tudja vállalni a játékot.  

Ménfőcsanak ESK–Tarr Andráshida SC 1-0 (0-0)
Győr-Ménfőcsanak, 500 néző. Jv: Szalai.

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Horváth T., Simonfalvi, Kalamár, Marsai,  – Kovács L., Horváth D. (Fülöp), Bíró, Szegleti – Bontó (Tóth L.), Szabó, Edző: Dobos Sándor.

Gólszerző: Weitner.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. Szervezetten és jól védekeztünk és olykor a kapura is veszélyesek voltunk. A gólnélküli első félidő után sem estünk szét és folytattuk taktikus, jól megszervezett játékunkat. Hazaiak nem igazán találták  fogást csapatunkon. A 83. percben megszerezhettük volna a vezetést, de a hazai kapus bravúros védése után a kipattanót nem tudtuk bekotorni. Sajnos a 89. perben egy szögletrúgást követően a rutinos Weitner jó megoldást választva megszerezte csapatának a vezetést és egyben a mérkőzést eldöntő találatot is. 

Dobos Sándor: - Végig egyenrangú ellenfelei voltunk a rutinos játékosokból álló hazaiaknak. Az egyik szemem sír a másik nevet, mert több sebből vérző csapatom olyat produkált, amit szeretnék látni a fiúktól, szervezett, taktikus, harcos játékot. Volt helyzetünk és közel álltunk a győzelemhez is, de legalább az egy pont megszerzéséhez. Sajnos a foci ilyen. De a csapat játékára lehet majd építenünk és ennek nagyon örülök!

Fotó: ménfőcsanakfc.hu/facebook

2018. október 9. Tarr Andráshida SC

megosztás