Nem hibáztunk, hoztuk a Letenye elleni mérkőzést

A 28. fordulóban a Letenye Se volt a vendégünk. Az egésztalálkozón fölényben játszottunk és megérdemelten nyertünk.

Tarr Andráshida SC- Letenye SE 6-0 (2-0)

Andráshida, 50 néző, Jv: Kiss Norbert

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Szabó, Kalamár, Fábián (Molnár),Balla, Czafit, Csongár, Kovács (Wettstein), Bakó, Szinay (Cséber), Tóth(Pataky). Edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Tóth 2, Csongár, Fábián, Czafit, Bakó

Nagy Zoltán sérülés miatt hiányzott a kezdőből, így helyén Szabó Martin játszott. Az első perctől uraltuk a játékot és nem engedtük kibontakozni ellenfelünket. A vendégek visszazártak a térfelükre és a tizenhatos elé tömörülve védekeztek. Többször sikerült feltörnünk a zárt védekezésüket, de csak a 19. percben egy jogos büntetővel tudtuk megszerezni a vezetést. A pontos ítéletvégrehajtó Tóth László volt (1-0). Próbált kijönni a térfeléről a Letenye,de a kapunkra veszélytelenek voltak. Sorra jöttek a helyzetek, de nem voltunk elég higgadtak a kapu előtt. A 34. percben egy a vendégek kapuja elől kivágott labdát Csongár Péter szelídített meg, majd remek cselek után került helyzetbe és higgadtan lőtte ki a bal sarkot (2-0).

A fordulás után begyújtottuk a rakétákat. Tíz perc alattnégy gólt szerezve eldöntöttük a mérkőzést. Az 54. percben Tóth László ívelt középre egy szögletet, amit Fábián Kristóf csúsztatott a hálóba (3-0). Két perccel később ismét Tóth volt az előkészítő és középre ívelt labdáját Czafit Balázs fejezte be góllal (4-0). A 61. percben remek baloldali kiugratást követően Tóth László a kapust elfektetve szerzett újabb találatot (5-0). A 64.percben a találkozón nagy kedvvel játszó Tóth húzta meg a jobb szélen és pontos beadására Bakó Barnabás érkezett és lőtte be a hatodik találatunkat (6-0).Sorban jöttek a cserék, akik újabb helyzeteket dolgoztak ki, de az eredmény már nem változott.

Megérdemelt győzelmet arattunk a becsülettel és lelkesen küzdő, sportszerűen játszó vendégekkel szemben.

2021. május 15. Tarr Andráshida SC

megosztás