Nem lankadhat a figyelmünk egy pillanatra sem!

A kilencedik fordulóban a THSE Szabadkikötő csapatát fogadjuk. A Magyar Kupában egy hosszabbításos győzelemmel jutottunk a legjobb 64 közé. A siker erőt adhat a folytatáshoz és egy újabb győzelemhez. Tóth László csapatunk egyik rutinos játékosa gólt szerzett a kupában és reméljük ezzel meg is találta a góllövő cipőjét is. A vasárnapi találkozóra egy rövid beszélgetéssel készültünk:

Eltelt 8 forduló milyennek látod a csapatot?

-Az elmúlt 8 forduló után el lehet mondani voltak jobb és kevésbé jobb mérkőzéseink. Sajnos a szerencse sem állt mindig mellettünk. Úgy gondolom, fejlődünk folyamatosan, mind csapatjátékban, mind egyénileg, ami még több sikert hozhat számunkra.

Túlórában sikerült továbbjutni a Kupában. A győzelem jó előjel lehet a hétvégi bajnoki fordulóra?

-Szerencsére sikerült a továbbjutás egy szerintem megyei szinten elég jó kis csapat ellen. Éppen ezért Nem volt könnyű dolgunk plusz a pálya talajának a minősége sem volt a legjobb, nehezen ment az alkalmazkodás.  Mindenképpen jó előjel lehet a győzelem, hiszen a rendes játékidő végén történt egy kiállítás, ami miatt emberhátrányba kerültünk és így is sikerült nyernünk.

Miben kellene javulnotok a folytatásban?

- A koncentrációban javulnunk kell, nem lankadhat a figyelmünk egy pillanatra sem. 

A kupában gól szereztél, várhatunk egyet, kettőt vasárnapi is?

-Igen szerencsére sikerült betálalnom. Remélem vasárnap is gólt vagy gólokat tudok szerezni, de ha mégsem sikerülne, viszont a Csapat nyer, akkor sem leszek szomorú. A lényeg a 3 pont!

A mérkőzés az eredetileg kiírt 15.30 helyett 14 órakor kezdődik! 

Hajrá Hida!

2018. szeptember 28. Tarr Andráshida SC
 

megosztás