Nem sikerült a pontszerzés, pedig sokat tettünk érte

A Regionális U-17-es bajnokság 26. fordulójában szoros mérkőzést játszottunk a Ménfőcsanak ellen. 

ESK Győr- Ménfőcsanak -Andráshida SC 3:2 (1-0)
Győr-Ménfőcsanak, JV: Dombi István

ASC: Molnár M-Bagonyai B., Ábrahám M., Czotter B., Szőke B.(Görcsi Cs).-Fábián B. (Gellén K.), Szabó L., Dömötör P.,-Fekete F., Kistüttösi Á. (Kovács M), Nagy-Palócz D. edző: Balla Ádám

Gólszerzők: Szabó M. 2, Brandisz. ill: Szabó L., Ábrahám

A mérkőzés 2. percében egy nagy védelmi hibát kihasználva megszerezték a hazaiak a vezetést, amit az 55. percben Szabó Levente egy szép szabadrúgásgóllal kiegyenlített. Majd a 68. percben szintén a hazai csapat szerezte meg a vezetést. A 72. percben Ábrahám jött előre és lőtte be csapatunk második gólját, újra kiegyenlítve az állást (2-2). A 74 . percben a Ménfőcsanak lőtte a mindent eldöntő találatot. Csapatunknak akadt még jó pár helyzete ez után is, ám ezúttal a szerencse nem mellettünk állt.

Balla Ádám: -Sajnos mindhárom gólunkat 2 méterről kaptuk, nagy egyéni hibák után, a fiúkra nem jellemző módon. Ezek után nem csoda, hogy nem sikerült a pontszerzés, pedig rengeteg energiát fektetett a csapat ebbe a mérkőzésbe is, melyen a játék bíztató volt. Külön öröm hogy miután 11 játékosunk maradt ezen a héten, az U 16-os csapatunkból hozott három játékos jól teljesített, mutatva, hogy a jövőben is lesz merítési lehetőség.

2021. május 3. Tarr Andráshida SC

megosztás