Nem sikerült győzelemmel búcsúznunk a szezontól

A bajnokság utolsó fordulójában a Csepel FC vendégeként léptünk pályára. 

 Csepel FC - Tarr Andráshida SC 2-0 (1-0)

 Budapest, Csepel Stadion. Jv: Dobai János

 Tarr Andráshida SC: Horváth M. - Horváth T. (Pajor I.), Simonfalvi G., Major M., Nagy Z.- Marsai M., Szegleti G., Fülöp S. (Szabó M.), Balla Á., - Tóth L. (varga M.), Bíró A., edző: Dobos Sándor 

 Gólszerzők: Tóth M., Fisli A. 

 Jól kezdtük a találkozót és a kezdő sípszótól kezdve uraltuk a játékot. Ahogy lenni szokott jöttek helyzetek is és magabiztosan játszottunk. Talán túl magabiztosan is, de elől pontatlanul és sok hibával. A védelmünk is túlságosan megnyugodott és a 24. percben Tóth szinte az első hazai támadás végén előnyhöz juttatta a Csepelt (1-0). Ez egyfajta fordulópont volt a mérkőzésen, mert ezt követően már nem ment olyan gördülékenyen a játék, mint előtte. A félidő harájában egyenlíthettünk volna, de a kapu előtt elfogyott a tudományunk. 

A második félidőben a hazaiaknál volt a kezdeményezés. Nem tudtuk elkapni a ritmust, és ami eddig jellemezet a játékunkat az sem volt látható. A 66. percben aztán büntetőhöz jutottak a fővárosiak és Fisli nem hibázott (2-0). A játékunk szétesett és fejben sem voltunk ráhangolódva a mérkőzésre. A vége vereség, de a szezonra ettől még pozitívan tekinthetünk vissza, hiszen egy erős csoportban a 6. helyen végeztünk!

Dobos Sándor: - Az első félidőben még mi játszottunk, de a másodikban már elvesztettük a fonalat és sem játékban, sem fejben nem tudtunk maradandót alkotni. Értékelni kell a mérkőzést és el kell gondolkodni, ha ez téttel bírt volna, akkor az elfogadhatatlan lenne. Összességében remek szezont futottunk és büszke vagyok a fiúkra, de sokat kell még fejlődnünk, hogy a lendületünk és a koncentrációnk a bajnokság végéig is megmaradjon. 

2018. június 3. Tarr Andráshida SC

megosztás