Nem sikerült szépre a búcsú

A záró fordulóban egy cél volt a csapat előtt, hogy győzelemmel búcsúzzunk a 2018/2019-es bajnoki szezontól és egyben az NB III-tól is. Szegleti Gergely sérülés miatt csak a kispadon kapott helyet. 

Tarr Andráshida SC – Pápai Perutz FC 0-1 (0-1)
Andráshida, 150 néző. Jv: Kovács I.

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Simonfalvi, Kalamár, Balla, Nagy Z. – Horváth T., Marsai, Tóth L. (Jóna), Bíró (Temlén) – Szabó M., Bontó (Horváth D.). Edző: Dobos Sándor.

Gólszerző: Benecz. 

Kiállítva: Nagy Z. (23.).

Nagy akarással kezdtünk a mérkőzés elején, de hamar jött a hidegzuhany. A 5. percben jobb oldalról végezhettek el pontrúgást a vendégek. A beadás átszállt a védők felett, majd a hosszú oldalon Benecz érkezett és lőtt a hálónkba (0-1). A bekapott gól egy kicsit megfogta a fiúkat, de továbbra is próbáltunk dominálni. A 23. percben Nagy Zoltán kapott sárgalapot egy taktikai szabálytalanság után. Rutinos játékosunk vélelmezte a játékvezető ténykedését és fegyelmezetlensége újabb lapot kapott, ami kiállítást ért. Az újabb sok kicsit visszavetette csapatunkat, amit szerencsére nem tudott kihasználni a Pápa. A félidő hajrájában újra erőre kaptunk és a Tóth László akár egyenlíthetett is volna, de a védők mögül kilépve, a kapussal szemben, a rövid sarkot választotta és a pápai kapus bravúrral hárított.

A fordulás után nagyot fordult a játék képe. A fiúk remek védekezéssel rukkoltak elő, amivel egyenesen arányosan visszaesett a vendégek önbizalma és pontossága. Sorra jöttek a helyzetek, de nem sikerült egyenlíteni. Tíz emberrel is mi irányítottunk és a pápaiak szó szerint összevesztek a pályán. Emberhátrányban játszva a végére természetes volt, hogy elfáradtunk. A vendégeknek még volt egy nagyhelyzete, de Czirjék a felső lécre tolta Ivancsics lövését. A fiúk küzdöttek, hajtottak és megérdemelték volna a pontszerzést. 

2019. június 3. Tarr Andráshida SC

megosztás