Nem tudtuk megismételni a Füred elleni jó teljesítményt

A 8. fordulóban a rutinos csapatnak számító Komárom együttesét fogadtuk. 

Tarr Andráshida SC–Komárom VSE 0-4 (0-3)
Andráshida, 100 néző. Jv.: Gáspár.

Tarr Andráshida SC: Kálovits – Dömötörfy, Kalamár, Czafit, Mavolo – Szabó, Kovács L. (Vass), Péntek (Czotter), Szinay (Pataky) – Czene (Bertalics), Bakó (Fábián). Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Végh (31.), Csernák (36.), Gelencsér (37.), Szileszki (82.).

A találkozó elejétől többet birtokolta a labdát Bozsik Péter együttese és több párharcból is győztesen jöttek ki. Visszazártunk a térfelünkre és kontrákból próbáltunk támadásokat vezetni. A félidő felénél feltoltuk a védekezésünket és kétszer-háromszor sikerült átjátszanunk a vendég védelmet, de igazán nagy helyzetünk nem volt, ahogy a vendégeknek sem. A 31. percben egy távoli szabadrúgás pattant ki Kálovitsról, amit Végh juttatott a hálóba (0-1). A bekapott gól megtörte a lendületünket és öt perc alatt újabb kettőt kaptunk egyiket egy védelmi hibából, a másikat egy szép átlövésből (0-3). 

A félidőben több helyen is változtatott Dobos Sándor és talán ennek is köszönhető, hogy harcosabban játszottak a fiúk. Az első 10 percben háromszor is gólt szerezhettünk volna, de sajnos nem sikerült szépítenünk. A csapat ment előre, de sok volt a hiba a játékunkban. A Komárom egy újabb nagy védelmi hibát kihasználva a 82. percben négyre növelte góljai számát. 

Dobos Sándor: - A játékunkból most is hiányzott a harcosság és persze a rutin, ami a másik oldalon megvolt. Ekkora különbség nem volt a csapatok között, de kétségtelen, hogy az erősebb csapat nyerte meg az összecsapást.

2021. szeptember 22. Tarr Andráshida SC

megosztás