Nem voltunk egy súlycsoportban

Nagyon erős és jó csapat ellen játszottuk utolsó felkészülési mérkőzésünket a február 20-i Magyar Kupa nyolcaddöntő előtt. Sajnos betegség, tanulmányi elfoglaltság és sérülés miatt csapatunk nem igazán jó előjelekkel érkezett erre a mérkőzésre.

NK Nafta- Lendva -TARR Andráshida SC 7-0 (2-0)

TARR Andráshida SC: Czirjék-Marsai, Simonfalvi, Fábián, Nagy - Horváth, Bailo (Tóth L), Fülöp (Szabó) Bíró (Czafit) - Szinyay (Temlén), Bontó (Kónya)

Magam is hibáztam, hogy engedtem ebbe a helyzetbe sodródni a csapatot, de nem akartam lemondani a mérkőzést. Nem a szokásom, viszont így kellemetlen helyzetbe hoztam csapatomat, ez nem jó érzés. Az első félidőben még tartottuk magunkat, de már ekkor látni lehetett a gyorsaságbeli különbséget. A második félidőben a Lendva erősebb sora játszott, nálunk viszont az ekkor pályán levő csapat, még a szokásosnál is tapasztalatlanabb volt. Ezáltal a nagyarányú vereség lehetősége bőven benne volt a mérkőzésben. Játékosaink a mérkőzés egy jelentős részében akarattal és szervezettséggel ellensúlyozták a nagyobb játékerőt,  amiért jár az elismerés számukra, bár voltak olyan hibáink is amit nem az ellenfél kényszerített ki –tájékoztatott Dobos Sándor vezetőedző.

A kupa meccs előtt kellett játszanunk, persze jobb lett volna teljes kerettel, de a vereség ellenére volt pozitív hozadéka is a játéknak. Néhány fiatal játékosunk belekóstolhatott egy magas sebességű felnőtt játékba, és láttuk miben kellene előbbre lépnüni.

Fotó: NK Nafta facebook oldala

2019. február 16. Tarr Andráshida SC

megosztás