Nem voltunk egy súlycsoportban az Ajkával

A 12. fordulóban a jelenlegi listavezető FC Ajka csapatát fogadtuk. 

Tarr Andráshida SC- FC Ajka 0-3 (0-2)
Andráshida, 300 néző, Jv: Leél-Őssy Ádám

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Marsai, Simonfalvi, Kalamár, Nagy- Horváth T., Szegleti, Kovács, Jóna (Ferencz),- Bontó (Szabó), Tóth (Takács). Edző: Dobos Sándor

Kiállítva: Kalamár 63’

Gólszerzők: Nagy, Csizmadia, Oláh

A vendégcsapat már az első perctől támadóan lépett fel. Az első komoly helyzetre negyed órát kellett várni, amikor egy 25 méteres vendéglövést védett Czirjék. Próbáltunk helyzetbe kerülni mi is, de a kapu előtt rendre lövés nélkül akadtak meg a támadásaink. A 24. percben jobb oldalról középre tekert labdára Nagy érkezett és szerzett vezetést a vendégeknek (0-1). A 28. percben kezezés után az ajkai kapuval szemben végezhettünk el szabadrúgást. Szegleti erős, középre tartó lövését könnyen védte Pákai. 33. percben Nagy lépett ki a védők közül, de a ziccerét Czirjék bravúrral védte. A 35. percben jobb oldali bedobást végezhetett el az Ajka és a középre érkező labda a védőink fején tovább csúszott és az érkező Csizmadiának csak be kellett pofozni a kapunkban (0-2). Az első félidőben egyértelmű volt a listavezető fölénye. 

A másodi félidő elején sokkal koncentráltabban és lendületesebben futballoztunk. Érződött, hogy a vezetés tudatában az Ajka egy kicsit visszavett a lendületből. A 61. percben Bontó verekedte át magát a vendég védőkön, akik összezártak előtte így a labda Tóth elé került, aki kevéssel lőtt a jobb kapufa mellé. A 63. percben Kalamár belépőjét látta szabálytalannak a játékvezető és meglepetésre a piros lapot mutatta fel játékosunknak. A 82. percben végleg eldőlt a mérkőzés egy vendéglövést Czirjék középre ütött ki és a kipattanót Oláh lőtte a kapunkba (0-3). A végén Kovács még egy lövéssel próbálkozott, de nem jelentett különösebb veszélyt az ajkai kapura.

 

Összességében a listavezető a játék minden elemében jól teljesített, nekünk pedig szinte semmi sem sikerült és a hibáinkat kegyetlenül kihasználta az ellenfelünk. 

2018. október 28. Tarr Andráshida SC

megosztás