TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Nyári utánpótlás torna
Nyári utánpótlás torna

Augusztus első napján hatcsapatos utánpótlás tornával nyitjuk a nyár utolsó hónapját. Az NB 3-as U19-s bajnokság meghatározó csapatait hívta meg Tóth László a korosztályos csapatunk edzője és a felnőtt csapatunk csatára. 

- Az elmúlt, csonka bajnokságban az U 19-es csapatunk a 4. helyen zárt, úgy hogy a félévi zárasnál egygólos hátrányban voltunk a tabella második helyén. Sajnos a lejátszott első két forduló nem úgy sikerült, ahogy terveztük és így a dobogó elúszott- foglalta össze a csapat szereplését Tóth László.  

A fiúk szereplése így is nagyszerűnek mondható, hiszen a csapat 90%-a dupla terhelést kapott, mivel a felnőtt bajnokságban is szerepelt. Az idei keretet a 2002-2003-as születésű játékosok alkotják. Ebből a korosztályból öt (négy 2002-es és egy 2003-as) játékosunk már a felnőtt bajnokságban is bemutatkozott!  Klubunk stratégiájának fontos része ez a korosztály, szeretnénk, hogy a közeljövőben minél több játékost kaphasson szerepet a felnőtt csapatban és így velük együtt kiharcolni akar az osztályváltást is!

Augusztus 1-én a 2002/2003. évben születettek számára szervezünk egy torna keretében játéklehetőséget. A mini tornán két csoportban játszanak a csapatok:

„A” csoport : Pápai ELC, Nagykanizsai ULE, Andráshida SC
„B” csoport: Mosonmagyaróvári TE 1904, Király SZE, Andráshida TE      
                                         

- Sokat beszélgettünk Németh Richárddal a sok-sok támogató szülő egyikével és vele találtuk ki, hogy jó lenne egy tornát összehozni, ha már a bajnokság is hamarabb véget ért. Fontos ennek a korosztálynak, hogy minél több meccs legyen a lábukban a szezon kezdetéig! Ez a torna a csapatok felkészülésébe is maximálisan bele illik

Tóth László elmondta, hogy próbáltak olyan csapatokat meghívni, akik évek óta meghatározó szereplői a korosztályos NB 3-as bajnokságnak. A cél egyértelmű, hogy egy nívós tornát létrehozva szolgálják a gyerekek fejlődését. 

A program 10 órakor kezdőik az Andráshida SC sportpályáján. A mérkőzések a centerpályán és az edzőpályán zajlanak majd 2x 25 perces időintervallumban. A torna nem csak a játékosoknak, hanem a játékvezetőknek is jó erőfelmérő lesz, hiszen az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságával megállapodva a Talent Programban résztvevő fiatal játékvezetők is éles helyzetben tudnak gyakorolni. 

2020. július 29. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Tarr Andráshida SC

Technoroll

Teskánd KSE


Megyei I.o. 12. forduló

2020. október 31. 13.30

Andráshida Sportcentrum

PARTNEREINK