TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Nyerhettünk volna
Nyerhettünk volna

A 26. fordulóban a kiesés ellen küzdő Pénzügyőr SE vendégei voltunk. A csapatba eltiltása után visszatérhetett Simonfalvi Gábor és Szegleti Gergő is.

Pénzügyőr SE - Tarr Andráshida SC 1-1 (1-1).
Budapest, Jv: Tamási Patrik, (Márkus Péter, Kövér Tamás). 

Pénzügyőr SE: Czuczi M., Csicsvári M., Luczek D.(85' Fekete M.), Despotovic V., Besztercei A., Feil M.(72' Turi Á.), Horváth P., Szigeti A., Havasi D.(62' Ablonczky G.), Nagy B., Szabó B., vezetőedző: Simon Antal.

Tarr Andráshida SC: Czirjék Z., -Simonfalvi, Major, Kalamár, Nagy, - Horváth T. (Balla), Szegleti. Kovács, Fülöp (Varga),- Tóth (Horváth D.), Vittman. edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Luczek D. (44.) ill. Fülöp S. (20.)

Jól kezdtük a mérkőzést és egyértelmű fölényben játszottunk. Jöttek sorban a helyzete is és a 20. percben Fülöp Soma egy szép góllal vezetést szerzett csapatunknak (0-1). A gól után egy kicsit megtorpantunk és több teret hagytunk a hazaiaknak. A 44. percben egy szabadrúgásból Luczek egyenlített (1-1). Az utolsó percben megszerezhettük volna a vezet is, de a helyzetünk kimaradt. 

A fordulás után nagy csapa folyt a pályán. Mi irányítottuk a mérkőzést, de a helyzetkihasználásunkkal ezúttal is gondunk volt. A 46. percben Tóth szerezhetett volna gólt, de egy fejes után lecsorgó labdát nem tudta értékesíteni. Kevés volt a helyzet, inkább a küzdelem dominált és maradt a döntetlen állás a lefújásnál. 

Dobos Sándor: - Nehéz mérkőzésre készültünk, hiszen a hazaiak az életükért küzdenek. Jól kezdtünk, vezettünk is és kis koncentrációval akár nyerhettünk is volna. 

2018. május 6. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Érdi VSE

Tarr Andráshida SC


2019. március 23. 15.00

Érdi Sporttelep

PARTNEREINK