Nyerhettünk volna

A 26. fordulóban a kiesés ellen küzdő Pénzügyőr SE vendégei voltunk. A csapatba eltiltása után visszatérhetett Simonfalvi Gábor és Szegleti Gergő is.

Pénzügyőr SE - Tarr Andráshida SC 1-1 (1-1).
Budapest, Jv: Tamási Patrik, (Márkus Péter, Kövér Tamás). 

Pénzügyőr SE: Czuczi M., Csicsvári M., Luczek D.(85' Fekete M.), Despotovic V., Besztercei A., Feil M.(72' Turi Á.), Horváth P., Szigeti A., Havasi D.(62' Ablonczky G.), Nagy B., Szabó B., vezetőedző: Simon Antal.

Tarr Andráshida SC: Czirjék Z., -Simonfalvi, Major, Kalamár, Nagy, - Horváth T. (Balla), Szegleti. Kovács, Fülöp (Varga),- Tóth (Horváth D.), Vittman. edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Luczek D. (44.) ill. Fülöp S. (20.)

Jól kezdtük a mérkőzést és egyértelmű fölényben játszottunk. Jöttek sorban a helyzete is és a 20. percben Fülöp Soma egy szép góllal vezetést szerzett csapatunknak (0-1). A gól után egy kicsit megtorpantunk és több teret hagytunk a hazaiaknak. A 44. percben egy szabadrúgásból Luczek egyenlített (1-1). Az utolsó percben megszerezhettük volna a vezet is, de a helyzetünk kimaradt. 

A fordulás után nagy csapa folyt a pályán. Mi irányítottuk a mérkőzést, de a helyzetkihasználásunkkal ezúttal is gondunk volt. A 46. percben Tóth szerezhetett volna gólt, de egy fejes után lecsorgó labdát nem tudta értékesíteni. Kevés volt a helyzet, inkább a küzdelem dominált és maradt a döntetlen állás a lefújásnál. 

Dobos Sándor: - Nehéz mérkőzésre készültünk, hiszen a hazaiak az életükért küzdenek. Jól kezdtünk, vezettünk is és kis koncentrációval akár nyerhettünk is volna. 

2018. május 6. Tarr Andráshida SC

megosztás