TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Ősszel a védekezésen volt a fókusz, de az eredmények is jöttek
Ősszel a védekezésen volt a fókusz, de az eredmények is jöttek

U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugati csoportjában a hatodik helyen zárta az őszt Balla Ádám együttese. Nagyon erős mezőnyben remekül helytállnak a fiúk, akikre szép tavasz várhat. 

Balla Ádám foglalta össze a bajnokság első felét:

- A csapatom 18 fős plusz az U 16-os együttesünkből van 3-4 fiatal, aki néha a kerettel tart bajnoki mérkőzésre. Az őszi szezon edzéslátogatása nagyon jó volt. Átlagban a 18 főből mindig volt 13 gyerek edzésen, melyek általában kedd csütörtök és pénteki időpontban voltak.

Mik voltak csapatod erősségei?

-A csapatom erőssége, hogy a pályán kívül is remek kapcsolatot ápolnak egymással a fiúk és bizony nagyon összetartó társaság. Az őszi szezonban a csapatvédekezést helyeztük előtérbe. Megtanultunk, a pálya bármely harmadában, akármi is legyen az eredmény együttesen mozogni, mind a 10 mezőnyjátékossal, szigorúan betartva a távolságokat egymástól. Ezt mutatja a második legkevesebb gól a bajnokságban (igaz voltak még vissza erős csapatok az elmaradt 3 fordulóban), de ebben a mezőnyben ahol a Szombathelyi Haladás, Mosonmagyaróvár, Sopron, Gyirmót, Ajka, Király, Lurkó, Pápa, Csorna, Sárvár..stb szerepel nem rossz teljesítmény.

Mit vársz a tavasztól, miben szeretnétek fejlődni? 

-Edzésen nagyobb koncentrációt várok és még intenzívebben kellene csinálni a gyakorlatokat.  Támadójátékban várok fejlődést. Ha nálunk van a labda, jobban becsüljük meg, labda nélküli mozgásban pedig mindig van hova fejlődni. Sokat fogjuk majd gyakorolni a támadásfelépítéseket esetleges labdavesztés után, a visszatámadást, mert ősszel a fő hangsúly a védekezésen alapult. 

Zárásként arra kértük Ádámot, hogy válaszon egy játékost, aki az ősszel jól teljesített:

-Ősszel nem szeretnék játékost választani, inkább év végén. Ugyanis voltak jó egyéni teljesítmények, de igazán CSAPATSZINTEN voltunk erősek. 

Hajrá fiúk!

2021. január 10. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Femat Csesztreg SE

Tarr Andráshida SC


Megyei I.o. 17. forduló

2021. február 27. 14.00

Csesztreg Sportpálya

PARTNEREINK