Pont két pont hiányzott

Az NB III. Nyugati csoportjának 18. fordulójában a Gárdony együttesét fogadtuk. Az első félidőben a vendégek voltak kezdeményezőbbek, a másodikban viszont többször is eldönthettük volna a mérkőzést. 

Tarr Andráshida SC–Gárdony Agárdi Gyógyfürdő 0-0 (0-0)
Andráshida, 100 néző. Jv: Hernádi.

Tarr Andráshida SC: Kálovits – Dömötörfy, Kalamár, Fábián, Karóczkai – Pajor, Temlén (Czafit), Czene – Szabó, Vass (Bakó), Szinay. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Az utolsó előtti helyezett csapat ellen egy kicsit visszafogottan kezdtünk. Nem igazán volt átgondolt a játékunk, főleg a középpálya tűnt üresnek. De a védelmünk is okozott izgalmas pillanatokat. A vendégek valamivel pontosabban játszottak és a 4. percben már egy remek lövéssel mozgatták meg Kálovits Henriket a kapuban. A félidő felénél kezdtünk pontosabban játszani és végre ez helyzetekben is megmutatkozott. A hajrában Szinay balról leadott lövés kerülte el nem sokkal a Gárdony kapuját. 

A második félidőt sokkal határozottan kezdték a fiúk, próbáltunk előnybe kerülni. A nagy akarásba sokszor csúszott hiba. A támadásoknál nem koncentráltunk eléggé így nem sikerült megszerezni a vezetést. A védekezésben többször kapitális hibákat vétettünk, de ellenfelünknek sem volt jó a helyzetkihasználása. Nyomás alá helyeztük ellenfelünket a mérkőzés végén, de mindig akadt egy közbelépő láb, ami blokkolta a kapu felé tartó lövéseinket. 

Végül maradt a gólnélküli döntetlen, ami egyik csapatnak sem jó eredmény. 

2021. november 22. Tarr Andráshida SC 

megosztás