Pontosztozkodás a nyitó fordulóban

A tavaszi szezon első fordulójában, azaz a 17-ben a Sárvár csapatát fogadtuk. Szerettünk volna győzelemmel kezdeni hazai pályán, de csak egy pontra futotta az erőnkből. 

Tarr Andráshida SC- Sárvár FC 0-0 (0-0)
Andráshida, 122 néző, Jv: Móri Tamás (Böhm, Péntek)

Tarr Andráshida SC: Czirjék-Nagy, Simonfalvi, Kalamár, Marsai- Színay (Bontó), Szegleti, Fülöp (Takács), Bailo- Bíró, Szabó (Tóth). edző: Dobos Sándor 

Az első percek ismerkedése után kezdeményezőbb lett a játékunk. Az első 10 percben nem forogtak veszélyben a kapuk. A 12. percben Nagy Zoltán vállalkozott jó 30 méterről lövésre, amit a vendégek kapusa szögletre mentett.  Meddő fölényben játszottunk, a vasiak a biztos védekezésre törekedtek.  A 34. percben gólszerzési lehetőség adódott a Sárvár előtt. Jobb oldali pontrúgást végezhettek el és az ötösünkre csavarodó labdába rosszul ért bele Czirjék, de szerencsére a labdára lecsapó Horváth nem találta el jól és a védőink szögletre mentettek. A hajrában szögletet végezhettünk el, amire Színay érkezett, de nem találta el jól a játékszert.

 

A második félidő elején mezőnyfölényben játszottunk, de nem volt erő a támadásainkban. A Sárvár továbbra is határozottan védekezett és a felívelt labdáinkat rendre elfejelték a védőik. A 69. percben jobb oldali szögletrúgást végezhettünk el és a rövidre ívelt labdát Nagy fejelte a léc fölé. A 73. percben vezetéshez juthatott volna a Sárvár. Baloldalon vezethetett támadást a vendégcsapat és a középre lőtt labdát Pető, úgy 7 méterről fölé lőtte. A hátralévő időben kitámadott a Sárvár, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani, de sajnos mi sem így maradt a gólnélküli döntetlen, ami számunkra nem túl jó eredmény. 

Dobos Sándor: -A mérkőzés egyik részét jól megoldottuk, a másodikat sajnos nem. Védekezésben jól kontrolláltuk a gyors csatáraikat és határozottak voltunk. A támadással volt megint gondunk, mert nem voltunk elég agresszívek és igazából nem tudtunk jól helyzeteket kialakítani. 
2019. március 3. Tarr Andráshida SC
 

megosztás