TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Pontosztozkodás a nyitó fordulóban
Pontosztozkodás a nyitó fordulóban

A tavaszi szezon első fordulójában, azaz a 17-ben a Sárvár csapatát fogadtuk. Szerettünk volna győzelemmel kezdeni hazai pályán, de csak egy pontra futotta az erőnkből. 

Tarr Andráshida SC- Sárvár FC 0-0 (0-0)
Andráshida, 122 néző, Jv: Móri Tamás (Böhm, Péntek)

Tarr Andráshida SC: Czirjék-Nagy, Simonfalvi, Kalamár, Marsai- Színay (Bontó), Szegleti, Fülöp (Takács), Bailo- Bíró, Szabó (Tóth). edző: Dobos Sándor 

Az első percek ismerkedése után kezdeményezőbb lett a játékunk. Az első 10 percben nem forogtak veszélyben a kapuk. A 12. percben Nagy Zoltán vállalkozott jó 30 méterről lövésre, amit a vendégek kapusa szögletre mentett.  Meddő fölényben játszottunk, a vasiak a biztos védekezésre törekedtek.  A 34. percben gólszerzési lehetőség adódott a Sárvár előtt. Jobb oldali pontrúgást végezhettek el és az ötösünkre csavarodó labdába rosszul ért bele Czirjék, de szerencsére a labdára lecsapó Horváth nem találta el jól és a védőink szögletre mentettek. A hajrában szögletet végezhettünk el, amire Színay érkezett, de nem találta el jól a játékszert.

 

A második félidő elején mezőnyfölényben játszottunk, de nem volt erő a támadásainkban. A Sárvár továbbra is határozottan védekezett és a felívelt labdáinkat rendre elfejelték a védőik. A 69. percben jobb oldali szögletrúgást végezhettünk el és a rövidre ívelt labdát Nagy fejelte a léc fölé. A 73. percben vezetéshez juthatott volna a Sárvár. Baloldalon vezethetett támadást a vendégcsapat és a középre lőtt labdát Pető, úgy 7 méterről fölé lőtte. A hátralévő időben kitámadott a Sárvár, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani, de sajnos mi sem így maradt a gólnélküli döntetlen, ami számunkra nem túl jó eredmény. 

Dobos Sándor: -A mérkőzés egyik részét jól megoldottuk, a másodikat sajnos nem. Védekezésben jól kontrolláltuk a gyors csatáraikat és határozottak voltunk. A támadással volt megint gondunk, mert nem voltunk elég agresszívek és igazából nem tudtunk jól helyzeteket kialakítani. 
2019. március 3. Tarr Andráshida SC
 

KÖVETKEZIK

Tarr Andráshida SC

Technoroll Teskánd


2019. augusztus 18. 18.00

Andráshidai Sportcentrum

PARTNEREINK