Pontszerzés az éllovas ellen

Szombaton felsőházi rangadón fogadtuk az Érdi VSE együttesét.

Tarr Andráshida SC – Érdi VSE 1-1 (1-1)
Andráshida, 160 néző. Jv.: dr. Kovács.

Tarr Andráshida SC: Horváth M. – Kalamár, Balla, Major, Nagy Z. – Marsai, Varga (Fülöp), Kovács L.(Tóth L.), Szegleti – Horváth D. (Horváth T.), Vittman. Edző: Dobos Sándor.
Gólszerzők: Kalamár, illetve Pál.

A korábbi NB I-es játéksokkal megerősített együttes ellen bátran kezdtek a fiúk. Ismét a jól bevált taktikát követtük, feltolt védekezéssel hibára kényszeríteni az ellenfelünket. Az első negyedóra végén egy szögletrúgás után Kalamár elé pattant a labda, aki félfordulatból kapásból a hálóba lőtt (1-0). Magasabb fokozatba kapcsoltak a vendégek, de igazán nem találták a fogást rajtunk. A 28. percben egy kapunk előtti kavarodást kihasználva Pál lőtt Horváth mellett a hálóba (1-1). 

A második félidőben alább hagyott a két csapat lendülete, mondjuk Kovács játékvezető, olykor feleslegesnek tűnő ítéleteivel tördelte a játékot és borzolta a szurkolók idegeit. Nehezen találtuk a ritmust, míg a vendégek némi fölényben játszottak. A küzdelem dominált, olykor kemény összecsapásokkal tarkítva. A mérkőzés hajrájában Vittman dönthette volna el a találkozót, de nagy helyzetben a védők tisztázni tudtak. 

Dobos Sándor: – Kemény harcos mérkőzést játszottunk, egy jó csapat ellen. Minden mérkőzésen nyerni szeretnénk, de jelen állapotunkban, amikor sok a hiányzónk elégedett vagyok a döntetlennel.

2017. szeptember 24. Tarr Andráshida SC
 

megosztás