Rangadó a megyei U16-os bajnokságban

TARR Andráshida SC U16 - Zalaszentgrót VFC U16

Andráshida Sportcentrum 2021. november 24. 15:00

A rangadót 2 héttel ezelőtt kellett volna játszani viszont csapatunkat betegség hullám érte el és emiatt nem tudtunk volna méltó ellenfele lenni szerdai ellenfelünknek. A Zalaszentgrót csapata óriási sportszerűségről téve bizonyosságot hozzájárult, hogy a mérkőzést egy későbbi időpontban játszuk le bízva benne, hogy a csapatok megközelítőleg a legjobb kerettel tudnak kiállni. Igazi rangadó várható hisz mindkét csapatnak van miért visszavágni a tavalyi szezonból. Csapatunknak a hazai pályán elszenvedett vereségért melyet követően viszont minden mérkőzésünket megnyerve az északi csoport megnyerése után a megyei bajnoki címet is megszerezte a csapat. A Zalaszentgrótnak pedig azért, mert hiába nyertek idegenben végül csapatunk nyerte a bajnokságot. 

A 2021/22-es bajnokságban várhatóan szintén e két csapat között dől el az északi bajnoki cím hisz közel azonos mutatókkal állnak a tabellán - a Zalaszentgrót csapata 1 mérkőzéssel kevesebbet játszott - így kiemelkednek a csapatok közül. 

Nem vár könnyű mérkőzés csapatunkra, de  egyértelmű cél a győzelem, mert ezzel van lehetőségünk arra, hogy a későbbiekben is a tabella élén szerepeljünk!

Hajrá HIda!   

megosztás