Remek játékkal és Tóth László mesternégyesével győztük le a Csesztreget

Győzelemmel sikerült saját közönségünk előtt a bemutatkozás. A második fordulóban a Csesztreg csapatát fogadtuk. 

Tarr Andráshida SC- Femat Csesztreg SE 5-0 (3-0)
Andráshida, 125 néző, jv: Lakics

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Hegedüs (Cséber), Fábián, Kalamár, Balla (Horváth E.), - Csongár, Temlén (Bekes), Szabó M. - Bakó, Tóth, Színay (Kovács).  Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Színay, Tóth L. 4.

Sikerült az első perctől a vendégekre erőltetnünk az akaratunkat és ennek a 8. percben meg is lett az eredménye: Tóth középről jó ütemben löbbölt Színay elé, aki remek ütemben lépett ki és lőtt a bal sarokba (1-0). Még fel sem ocsúdott a Csesztreg a bekapott gól okozta sokktól, máris jött a következő: Tóth húzta meg a jobb szélt és lerázva védőjét a kimozduló kapus mellett a hálóba lőtt (2-0). Az első vendég helyzetet a 12. percben jegyezhettük fel, de a középre tartó fejest Czirjék könnyedén fogta. A 20. percben Szabó iramodott meg a bal szélen, de lövése épphogy elkerülte a jobb felsőt. A 29. percben Szabó harcolt ki szabadrúgást 20 méterre a Csesztreg kapujától. A labda mögé Tóth ált és remekül csavart a jobb felső sarokba (3-0). 

A fordulás után is nálunk maradt az irányítás. Az 54. percben Bakó passzolt jó ütemben szabóhoz, akinek a lövése kevéssel suhant el a jobb kapufa mellett. Sorra jöttek a helyzetek, a csesztregi védők kétszer is a gólvonalról mentettek. A 73. percben Czirják rúgta hosszan előre a labdát, Szabó megcsúsztatta, a tétovázó védők között Tóth csapott le a labdára és lőtte ki jobb oldalról a hosszú felsőt (4-0). A 81. percben szépíthettek volna a vendégek, de Nagy ziccerét Czirjék lábban védte. A 90. percben Csongár szerzett labdát a térfelünkön, amiből Bekest indította a bal szélen. A fiatal középpályás remekül centerezett és az érkező Tóth László közelről a negyedik gólját szerezte (5-0). 

Dobos Sándor: - Jól felkészültünk ellenfelünkből és az elején szerzett gólok megadták az alaphangulatát a találkozónak. Egy jó csapatot sikerült legyőznünk, gólerős játékkal. 

2020. augusztus 22. Tarr Andráshida SC

megosztás