Sok rossz döntést hoztunk a meccsen

Az U19-es regionális bajnokság Észak-Nyugat csoportjában a Király SE együttesét fogadtuk. A szombathelyi mérkőzéshez hasonlóan, most is harcos, kemény mérkőzést vívtunk, de az eredmény ezúttal a vasiaknak kedvezett. 

Andráshida SC - Király SE 1:2 (0:0)
Andráshida, Zárt kapuk mögött, Jv: Bors Balázs

ASC: Dobos B. - Sipos P., Czafit G., Papp L., Sipos R.,- Lendvai H., Takács L., Czotter B., Huszár Á. (Csiszár S.), Szőke D. (Sipos K.), Sohár B. (Hegedűs V.). edző: Tóth László

Gólszerzőnk: Lendvai Hiláriusz

Első lehetőség előttünk adódott, amivel sajnos nem tudtunk élni. Később hatul ki-ki nyíltunk, amiből az ellenfelünknek is adódott több lehetősége. Szerencsére ezekből azonban nem tudtak betalálni.

A második félidőben is inkább a vendégcsapat irányított. A 63. és a 67. perc között kaptunk két gólt és megérdemelten vezetett ellenfelünk. A szépítés összejött Lendvai révén, de sajnos az egyenlítés már nem. 

 

Tóth László: -Sajnos nem találtuk önmagunkat. Kezdtünk az utóbbi mérkőzéseken rendben lenni, de most ismét hiányzókkal teli kerettel tudtunk készülni a mérkőzésre. A hozzáállással most is elégedett vagyok, azonban rengeteg rossz döntést hoztunk, illetve amiben viszonylag erősek szoktunk lenni, nagyon sok párharcot elvesztettünk. Ezen a napon nem érdemeltünk többet. Játékosaimnak fel a fejjel, ellenfelünknek gratulálunk a megérdemelt győzelemhez.

2021. március 29. Tarr Andráshida SC

megosztás