Szép gólokkal győztünk a Botfa ellen

A Megyei III. osztály Északi csoportjában, a 22. fordulóban a Botfa együttesét fogadtuk. A tabellaszomszédok csatájából győztesen jöttünk ki. Tóth László edző beszámolója. 

Tarr Andráshida SC II-Zalaware Botfa II 3-1 (1-0)
Andráshida, Zárt kapuk mögött, Jv: Dávid József

ASC: Becze- Molnár, Tóth Z., Bakó (Tóth D.), Komáromy (Májer), Kámán (Bordács), Balázs, Káli (Rákos), Ambrus, Wettstein, Szacskó. edző: Tóth László

Gólszerzők: Káli, Bakó, Wettstein, ill: Csabai

Nagy szélben kezdődött az első félidő, de szerencsére széllel szemben sikerült vezetést szerezni. A 13. percben egy remek, gyorspasszos összjátékot követően Káli hozta magát helyzetbe és pontosan lőtte ki a jobb sarkot. A nagy szél miatt játékról nem igazán tudunk beszélni. A vendégek az első félidő közepén büntetőt is hibáztak.  A második játékrészben csillapodott valamennyit a szél, több helyzet is adódott mindkét csapat előtt, de szerencsére mi összpontosítottunk jobban a befejezéseknél. A 49. percben Bakó növelte az előnyünket, majd a 70. percben Csabai szépített. A 80. percben Wettstein találata döntötte el végleg a mérkőzést. 

Csapatunk helyenként jó játékkal megérdemelten gyűjtötte be a három pontot. Vasárnap Salomvárrá megyünk, szeretnénk onnan is ponttal vagy pontokkal távozni.

2021. április 7. Tarr Andráshida SC

megosztás