Szomszédvári rangadót nyertünk

A hét végén a 17. fordulót rendezték a megyei labdarúgó I. osztályban, ahol a szomszédvár Teskánd vendégei voltunk. Szerettük volna kijavítani a tavaszi első fordulóban elszenvedett hazai vereségünket, ami sikerült is. 

Technoroll Teskánd–Tarr Andráshida SC 0-2 (0-0)
Teskánd, 70 néző. Jv: Takács G.

Tarr Andráshida SC: Orbán –, Horváth E., Balla Á. ,Fábián K. (Pungor M.),Szabó M., Kalamár M., Csongár P.,Molnár A. (Németh R.), Temlén M.(Cotter B.), Szinay B.(Bakó B.), Tóth L. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Szinay, Pungor.

Az első félidőben két kényszerű cserét is végre kellett hajtanunk sérülés miatt, ami nem igazán nevezhető sem átlagosnak sem szerencsésnek. A csapat jól reagált, és továbbra is fegyelmezetten játszott. Ebben a játékrészben még kiegyenlített volt a játék, de a félidő vége felé már érezhető volt a fölényünk.


A második játékrészben teljesen az történt, amit akartunk és ez már gólokban is megmutatkozott. A 67. percben Színay, míg a 88. percben Pungor volt eredményes. 

Dobos Sándor: -A két klub meccseinek nagy hagyományai vannak, és emiatt is nagyon örülünk a győzelemnek.  Egy jó csapat otthonában sikerült ezt megvalósítanunk.

Folytatás szombaton az éllovas Gellénháza ellen hazai pályán. 

2020. március 2. Tarr Andráshida SC

megosztás