Taktikusan játszottunk, de mégis vereség lett a vége

A Megyei I. osztály harmadik fordulójában a Gellénháza vendégei voltunk. 

Olajmunkás SE Gellénháza-Tarr Andráshida SC 3-2 (1-1)

Gellénháza, Jv: Siket László

Tarr Andráshida SC: Orbán D.- Németh E.(Lutter B.), Balla Á., Fábián K. (Cséber K.), Kalamár M. - Szabó M. (Bakó B.), Molnár A. (Bencik D.), Czafit B.- Temlén M.,Tóth L.- Szinay B. edző: Dobos Sándor

 Gólszerzők: Bognár, László, Mavolo, ill: Tóth l, Bakó B       

Taktikusan kezdtük a mérkőzést, ügyelve arra, hogy minél kevesebbet hibázzunk. Sokat dolgoztak a fiúk, hogy ne kerüljünk hátrányba, sőt lehetőségeink is voltak a gólszerzésre.  A 31. percben Bognár szerzett vezetést a hazaiaknak, amit sikerült a félidő végén Tóthnak kiegyenlíteni (1-1).  A fordulás után egy jól eltalált László Dávid találattal, majd Mavolo góljával távolodott a Gellénháza. A hajrában mindent megpróbáltunk, de csak a szépítésre futotta az erőnkből.

Dobos Sándor:- Ellenfelünk nagyobb  tapasztalatát, fegyelmezett, szervezett csapatmunkával akartuk ellensúlyozni, ami működött is. Csapatom taktikusan játszott, de ezen a mérkőzésen mindig akkor kerültünk hátrányba, amikor a játék képében az nem volt benne, sőt nekünk voltak lehetőségeink. Ebből kifolyólag végig az eredmény után kellett futnunk, ami még nehéz feladatnak bizonyult, a formálódó fiatal csapatunk  számára. A helyzetek számából kiindulva, a mérkőzésben számunkra akár a győzelem is benne volt, de a vendéglátóink jó arányban használták ki helyzeteiket, amiben a rutinjuk sokat segített. Az egyéni teljesítmények hullámzóak voltak a mérkőzés folyamán, voltak jó megoldások és kevésbé jók, de összességében- az eredményt kivéve - nem volt ez rossz mérkőzésünk. 

Fotó: Bartusch Géza 

2019. augusztus 25. Tarr Andráshida SC


 

megosztás