TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Tartjuk a jó formánkat
Tartjuk a jó formánkat

A Megyei I. osztály ötödik fordulójában Kiskanizsára utazott csapatunk

Horváth MÉH Kiskanizsa – Tarr Andráshida SC 0-6 (0-2)
Kiskanizsa, Jv. Iványi G.

Tarr Andráshida SC: Orbán – Horváth E., Kalamár, Fábián, Cséber -  Temlén, Csongár (Molnár A.), Czafit, Szabó M. (Káli), - Tóth L. (Czotter), Bakó (Szinay), Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Molnár A., Tóth L., Horváth E., Kalamár, Bakó, Szabó M.

Nagy lendülettel kezdtük a találkozót és sikerült ráerőltetnünk akaratunkat ellenfelünkre. A 12. percben Kalamár Milán szerzett vezetést, majd hét perc elteltével Bakó Barnabás duplázta meg az előnyünk (0-2). A folytatásban kicsit visszavettünk a lendületből és elvesztettük a ritmusunkat, de a hazaiaknak nem sikerült szépíteniük. 

A fordulás után egy kemény belépő után Lukácsot kiállított a játékvezető és szinte egy percen belül Szabó Martin újabb gólt szerzett (0-3). A folytatásban is a mi akaratunk érvényesült és sorban jöttek a helyzetek is. A 64. percben Molnár András szerzett gólt, majd végre Tóth Lászlónak is elsült a lába. A hosszabbítás első percében Horváth Erik tette fel az mérkőzésre a koronát (0-6). 

Dobos Sándor: - Jól játszottunk és szép gólokat szereztünk. Csapatom fordulóról fordulóra fejlődik. Természetesen vannak még üresjáratok, amiken folyamatosan dolgozunk, hogy minél jobban leszűkítsük őket. 

2019. szeptember 9. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK


Folytatás 2020-ban! Hajrá Hida!

PARTNEREINK