Tartjuk a jó formánkat

A Megyei I. osztály ötödik fordulójában Kiskanizsára utazott csapatunk

Horváth MÉH Kiskanizsa – Tarr Andráshida SC 0-6 (0-2)
Kiskanizsa, Jv. Iványi G.

Tarr Andráshida SC: Orbán – Horváth E., Kalamár, Fábián, Cséber -  Temlén, Csongár (Molnár A.), Czafit, Szabó M. (Káli), - Tóth L. (Czotter), Bakó (Szinay), Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Molnár A., Tóth L., Horváth E., Kalamár, Bakó, Szabó M.

Nagy lendülettel kezdtük a találkozót és sikerült ráerőltetnünk akaratunkat ellenfelünkre. A 12. percben Kalamár Milán szerzett vezetést, majd hét perc elteltével Bakó Barnabás duplázta meg az előnyünk (0-2). A folytatásban kicsit visszavettünk a lendületből és elvesztettük a ritmusunkat, de a hazaiaknak nem sikerült szépíteniük. 

A fordulás után egy kemény belépő után Lukácsot kiállított a játékvezető és szinte egy percen belül Szabó Martin újabb gólt szerzett (0-3). A folytatásban is a mi akaratunk érvényesült és sorban jöttek a helyzetek is. A 64. percben Molnár András szerzett gólt, majd végre Tóth Lászlónak is elsült a lába. A hosszabbítás első percében Horváth Erik tette fel az mérkőzésre a koronát (0-6). 

Dobos Sándor: - Jól játszottunk és szép gólokat szereztünk. Csapatom fordulóról fordulóra fejlődik. Természetesen vannak még üresjáratok, amiken folyamatosan dolgozunk, hogy minél jobban leszűkítsük őket. 

2019. szeptember 9. Tarr Andráshida SC

megosztás