Túlóráztunk, de továbbjutottunk!

A Magyar Kupa 6. fordulójában a Szabolcs megyei Balkányi SE csapatához látogattunk. Nehéz mérkőzésre számítottunk, de arra nem, hogy túlóráznunk is kell. 

Balkányi SE - Tarr Andráshida SC 1-3 (0-1) Hu.

Balkány Sportpálya,  Jv: Rúsz Márton (Márkus, Katona)

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Horváth T., Simonfalvi, Takács (Szabó M.), Nagy- Marsai (Jóna), Ferencz (Kalamár), Szegleti, Bailo- Bíró, Tóth. Edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Hamar, ill: Bíró, Szabó, Tóth

Kiállítva: Simonfalvi (94.)

Nehezen alkalmazkodtunk a göröngyös pályához, másrészt a hazaiak bátor húzással 4-2-4-es felállással kezdtek. Rutinos játékosaik rendre a védelmünk mögé ívelték a labdát, gondot okozva védelmünknek. A 21. percben Bíró András találatával vezetéshez jutottunk. A játékunk továbbra is hullámzó volt, míg a hazaiak bátran vállalkoztak. 

A második félidőben sem tudtunk alkalmazkodni a pálya talajához. A lapos passzos és labdacipelős játék ezen a napon nem volt eredményes. A 68. percben Hamar kiegyenlített (1-1).  A folytatásban akadtak helyzetek mindkét oldalon, de nem sikerült gólt szerezni egyik csapatnak sem. A 94. percben emberhátrányba kerültünk Simonfalvi kiállítás miatt.

A hosszabbításban végre megértették a fiúk, milyen játékot kér tőlük edzőjük. A hazaiakon látszott, hogy elfáradtak és egyre pontatlanabbul játszottak. Szerencsére a cseréink új lendületet hoztak a mérkőzésbe. A 111. percben Szabó Martin szerzett vezetést, majd a 120. percben Tóth László tette fel az Í-re a pontot (1-3).

Dobos Sándor:- A hosszabbításig kellett várnom, hogy végre azt játsszák a fiúk, amit kérek tőlük! Nehéz mérkőzés volt és a harcosan és jól játszó hazaiak ellen nehezen tudtunk nyerni. A mérkőzésnek megvannak a maga tanulságai, de a pozitívumai is, hiszen többen, kellemes meglepetést okoztak játékukkal. Továbbjutottunk és most ez a fontos!

2018. szeptember 23. Tarr Andráshida SC

megosztás