Új edző a fedélzeten

Németh András személyében új edzője van az U14-es csapatunknak. András el is küldte nekünk rövid bemutatkozását:

-Zalaegerszegen születtem, feleségemmel és 3 éves kislányommal jelenleg is itt élek. A foci szeretete gyerekkorom óta elkísér, utánpótlás játékosként már megfordultam az Andráshida SC színeiben.  Az érettségi után OKJ-s képzésen szereztem sportedzői végzettséget, majd elvégeztem a Grassroots C licence edzőképző tanfolyamot. A Csácsbozsok-Nemesapáti Sportegyesületnél kezdtem el edzői munkám, az utánpótlás csapatait közel 3 éven keresztül irányítottam. Örülök a lehetőségnek, hogy az Andráshida SC U13-U14 csapatait szakmai tudásommal erősíthetem, és a futball szeretetét a fiatalabbaknak is tovább adhatom.

Az új edző már szerdán fejest ugorhat a mélyvízbe, hiszen 16:30-kor a Teskánd U14 csapatát fogadják Andráshidán. A fiatal kis csapatunk mérkőzésről-mérkőzésre egyre jobban játszik, reméljük, hogy ezzel a mérkőzéssel is bizonyítják ezt! Abban is bízunk, hogy a vírus lassan "eltűnik" az életünkből és minden gyermek ismét rendszeresen jár majd edzésre.

U 14-es együttesünk szombaton 10:00 órakor szintén Andráshidán játszik, a Páterdomb U14-es csapatával. Ezt a mérkőzést - különböző okok miatt már kétszer el kellett halasztani, reméljük most nem lesz akadály. Németh András elmondta, hogy erre a mérkőzésre is úgy készülnek - mint minden mérkőzésre - , hogy tapasztalatot, "rutint" szerezzenek a gyerekek, az edzéseken tanultakból minél többet valósítsanak meg az "éles" helyzetekben.

Új utánpótlás edzőnknek sok sikert kívánunk!

Hajrá Hida!

2021. május 4. Tarr Andráshida SC

megosztás