Újabb fontos mérkőzést nyertünk meg

A 21. fordulóban létfontosságú mérkőzés várt csapatunkra a Csepel ellen. Az elmúlt fordulókban a fiúk már a góllövő cipőjüket is megtalálták. 

Tarr Andráshida SC– Csepel FC 3-1 (2-1) 
Andráshida, 150 néző. Jv: Gáspár. 

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Simonfalvi, Takács, Kalamár, Nagy Z. – Marsai, Bailo, Szegleti, Szabó M. (Temlén), Bíró, Tóth L. (Fábián). Edző: Dobos Sándor. 

Gólszerzők: Nagy Z. (mindkettőt 11-esből) Szabó M., illetve Fisli (11-esből).

Úgy kezdtünk, ahogy hazai pályán illik, határozottan és harcosan.  A fővárosiak nem is találták a ritmust az első negyed órában. A 20. percben egy mintaszerű támadás végén Szabó Martin szerzett vezetést (1-0). A vendégek a bekapott gól után feljebb tolták a védelmüket és próbáltak egyenlíteni. Az egyre sűrűsödő csepeli támadásokból egy kapufát jegyezhettünk fel a félidő derekán. A 30. percben szögletet végezhettük el. A középre ívelt labdát kifejelték a védők, de sikerült újra beívelnünk és a labdához hozzáférni igyekvő Bíró Andrást a vendég védők lerántották, amiért büntető jár ezen a szinten. Az ítéletet a sérüléséből visszatérő Nagy Zoltán hajtotta végre és nem hibázott (2-0). A félidő hajrájában hasonló szituációban a Csepel is büntetőt kapott, amit Fisli értékesített (2-1). 

A második félidőben némi fölényben játszott a Csepel, de a támadásaikban nem volt benne a gól. Az 54. percben szinte ugyanaz történt, mint az elsőben, a fővárosi védők csak szabálytalanul tudták megállítani Bírót és újabb tizenegyeshez jutottunk. Nagy Zoltán ezt a büntetőt is gólra váltotta.  A hátralévő időben sokat próbálkozott a Csepel, de a védelmünk ezen a meccsen szinte hiba nélkül működött. 

2019. április 1. Tarr Andráshida SC

megosztás