Újabb három pont, ezúttal a Pénzügyőr bánta

A bajnokság 11. fordulójában az idén elég hektikusan játszó Pénzügyőr együttesét fogadtuk. A kezdőben újra ott volt Nagy Zoltán, aki két hét után térhetett vissza a pályára. 

Tarr Andráshida – Pénzügyőr SE 3-1 (1-0)
Andráshida, 150 néző. Jv: Horváth P.

Tarr Andráshida SC : Horváth M.- Simonfalvi, Balla, Major, Kalamár – Horváth T., Fülöp (Takács), Szegleti, Nagy Z., – Varga (Tóth L.), Ferencz (Marsai). Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Balla, Major, Tóth L., illetve Sztrunga.

Kiállítva Simonfalvi

Jó hangulatban jöttek ki a pályára a fiúk, mivel az elmúlt fordulóban szerzett idegenbeli győzelem még benne voltak a lábakban és szerettünk volna most is nyerni. Egyből kezünkbe vettük az irányítást a mérkőzés elején, de a vendégek keményen védekeztek. A 10. percben megtört a jég és Balla Ádám szabadrúgósból bevette a fővárosiak kapuját (1-0). A gól után a vendégek nem rohantak egyből a falnak, hanem továbbra is a biztos védekezést részesítették előnyben és a kontrákra építették játékukat. Az első komoly vendég helyzetet fél óra elteltével jegyezhettük fel. A hajrában mindkét oldalon adódtak helyzetek, de azok rendre kimaradtak. 

A második játékrész elején Major Máté duplázta meg az előnyünk (2-0). A vendégek kicsivel többet kockáztattak, mint az első félidőben és a 62. percben Sztrunga szépített (2-1). Két perccel később megfogyatkoztunk, mivel Simonfalvi Gábort második sárgalapja után kiállította Horváth játékvezető. Próbálta kihasználni az emberelőnyt a Pénzügyőr, de a védelmünk remekül zárt és kevés lehetőséget adtunk ellenfelünknek. A hajrában egyre többször sikerült kontrákból veszélyeztetnünk. Szegleti Gergő nagy helyzetben a kapufát találta telibe. A 86. percben Tóth László robogott át remek cselekkel a vendégvédelmen és találatával bebiztosítottuk a győzelmüket. 

Dobos Sándor:  - A jó erőkből álló vendégek ellen, jól játszottunk, több helyzetünk is volt,a kiállítás után 10 emberrel is bizonyítottuk, hogy van tartása a csapatnak. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Szép volt fiúk!

2017. október 22. Tarr Andráshida SC

megosztás