Újabb megérdemelt győzelem

A 17. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolta csapatunk szerdán délután. Ellenfelünk a THSE Szabadkikötő volt. 

Tarr Andráshida-THSE Szabadkikötő 2-0 (2-0)
Andráshida, 100 néző. Jv.: Juhász.

Tarr Andráshida SC: Horváth M. – Simonfalvi, Major, Kalamár, Nagy Z. – Horváth T., Marsai, Kovács L. (Bíró), Szegleti – Tóth L. (Varga), Vittman (Takács). Edző: Dobos Sándor. 

Gólszerzők: Tóth L. (11-esből), Simonfalvi.

A mérkőzés első perceiben valamivel aktívabbak voltak a vendégek, de ez csak pillanatnyi fellángolás volt. A 6. percben jobb oldali beadásunkra Vittman érkezett, de lövésébe beleléptek a védők. Fokozatosan kerültünk mezőnyfölénybe és a helyzetek is jöttek sorban. A 20. percben Kovács ívelt remekül Vittman elé, akinek a lövését szögletre mentették a védők. A beadást követően nagy kavarodás volt a 16-on belül, aminek a végén a játékvezető büntetőt ítélt a Major Máté elleni kemény belépőért. Az ítéletet Tóth László pontosan hajtotta végre (1-0). A 28. percben ismét Tóth volt a főszereplő, de 25 m-ről leadott lövését a vendégek kapusa bravúrral hárította. A 43. percben Vittman adhatott be a jobb szélről és a védőkről kipattanó labdára Simonfalvi csapott le és egyet tolva a játékszeren a bal felsőbe küldte azt (2-0). A végén még Tóth remek lövését tolta a felsőlécre a THSE kapusa. 

A második félidőben alkalmazkodnunk kellett az erős szélhez, ami remekül sikerült és a labdát a földön tartva szövögettük támadásinkat. A vendégek kevésszer kerültek igazi gólhelyzetbe, mert a védelmünk remekül zárt.  Sok helyzetünk volt ebben a játékrészben is, habár pontatlanabbul játszottunk, mint az elsőben. Horváth Tamás lőtt egy kapufát, míg Varga Márk a kifutó kapus mellett a kapu mellé emelt. 

A győzelmünk megérdemelt és ezzel a sikerrel a tabella második fokára léptünk fel. 

Dobos Sándor: - Magunkkal és a fáradságunkkal is meg kellett küzdenünk. A fiúk végig stabilak voltunk, irányítottuk a találkozót. Ha pontosabbak vagyunk, újabb gólokat szerezhettünk volna. A győzelmünk megérdemelt!

2018. április 4. Tarr Andráshida SC

megosztás