Utolsó pillanatban mentettünk döntetlenre

Az U17-es regionális bajnokság Észak-Nyugat csoportjában a 21. fordulót rendezték, melyben hazai környezetben fogadtuk a Király SE együttesét. 

Andráshida SC-Király SE 2:2 (0:1)

Zalaegerszeg, Zárt kapuk mögött, Jv: Farsang Bálint

ASC: Molnár-Bagonyai B. (Szőke B.), Ábrahám M., Fentős M., Szabó L.-Fábián B, Fentős I. (Kistüttösi Á.), Czotter Bálint,-Fekete F., Pálinkás B.(Dömötör P.),Nagy-Palócz D.(Peresztegi M.). edző: Balla Ádám

Gólszerzők: Czotter, Peresztegi

A 10. percben Pálinkás fejelt egy szögletrúgást követően nem sokkal a kapu mellé. A 20. percben büntetőhöz jutottak a vendégek. Melyet Molnár hárított, majd a kipattanó labdát is bravúrosan védte. A 29. percben Czotter jól eltalált lövése elakadt a kapu előtt. A 40. percben Németh Botond egy távoli lövéssel megszerezte a vezetést a vendégeknek. 

A második félidő 52. percében Czotter Bálint vitte le a labdát az alapvonalra, ám beadás helyett kicselezve még három embert nagyszerű gólt lőtt. A 74.percben megszerezték a vendégek ismét a vezetést egy szép kontratámadást követően. A hazai csapat nem adta fel és a 92. percben Peresztegi Milán lőtte ki szép mozdulattal a hosszú sarkot, döntetlenre mentve a meccset.

Balla Ádám: -Tíz napon belül lejátszottuk a negyedik mérkőzésünket. A csapaton nem láttam továbbra sem a fáradtságot és a koncentrációhiányt sem. Ellenfelünk a bajnokság első felében tanyázó, jó csapat, a kevés helyzetükből 2 őt sajnos gólra váltottak. Nagyon sok párharcot nyertünk a döntetlen igazságos, mert támadójátékban továbbra is fejlődést várok. A csapat mindent megtett a jó eredmény érdekében, dicséretet érdemelnek.

2021. március 29. Tarr Andráshida SC

megosztás