A hosszabbításban nyertük meg a rangadót

A megyei első osztály 22. fordulójában a Csács-Nemesapáti SE volt az ellenfelünk. A két csapat változatos, sok helyzetet hozó, küzdelmes mérkőzést vívtak egymással. 

Tarr Andráshida SC- Csács-Nemesapáti SE 2-1 (0-0)
Andráshida, Zárt kapuk mögött, Jv: Lakics Péter

ASC: Czirjék- Balla Czotter B.), Kalamár, Fábián, Nagy, Szabó (Pataky), Kovács, Csongár (Horváth), Kovács, Tóth, Szinay (Bekes). Edző: Dobos Sándor 

Gólszerzők: Kovács, Czafit. ill: Péntek 

A forduló záró mérkőzésén az első félidőben nagy iramot diktáltak a felek. Valamivel kezdeményezőbbek voltunk, de az első komoly helyzetet mégis a vendégek alakították ki a 14. percben, amikor Bíró fejese a felső lécről vágódott a mezőnybe. Tóth és Szinay egyedül eldönthette volna már az első félidőben a mérkőzést, de sorra hagyták ki a helyzeteiket. A 28. percben Tóth húzta meg egy csel után a bal szélt és jól gurított középre, amiről Szinay éppen csak lemaradt. Támadónk a bokájához kapott és sérülés miatt le is kellett cserélni. A félidő végén ismét Tóth került helyzetbe, ezúttal a jobb oldalon, de lövésébe beleléptek a védők. A következő támadásunknál Szabó hagyott ki nagy helyzetet. 

A fordulás után nagy vendég helyzet maradt ki: Bogyó cslezte be magát a bal szélről, de közeli lövését Czirjék hárította. Az 54.percben jobb oldalról végezhettünk el bedobást, ami a hosszú sarokra csúsztatva Kovács elé pattant, aki egy kis igazítás után hatalmas gólt ragasztott a jobb felsőbe (1-0). Öt perccel később Péntek kapura csavart jobb oldali szögletből szerzett találatával egyenlített a Csács NSE (1-1). A bekapott gól megzavarta csapatunkat, a vendégek pedig átvették az irányítást és egyre veszélyesebben támadtak. A 67. percben Bíró hagyott ki nagy helyzetet. A mérkőzés utolsó harmadában új lendületet kaptunk és érett az újabb gól. Feszült hangulatban értünk a hosszabbításhoz, ahol a második percében Tóth lekészítéséből Czafit szerezte meg a győztes találatot.

A vendégek közel álltak a pontszerzéshez, de helyzeteink alapján megérdemelten tartottuk otthon a három pontot.  

2021. április 5. Tarr Andráshida SC

megosztás